Video

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αποψινό (21/5) αγώνισμα επάθλου (vid)

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αποψινό (21/5) αγώνισμα επάθλου (vid)
Για ένα ακόμη έπαθλο φαγητού θα αγωνιστούν οι παίκτες του Survivor και ήδη -σύμφωνα με τα spoiler- είναι γνωστή η ομάδα που θα επικρατήσει.

Survivor Spoiler: Αγώνισμα επάθλου έχουμε για μια ακόμη φορά στο φετινό Survivor. Η μαύρη και η άσπρη ομάδα θα «κονταροχτυπηθούν» για ένα μεγάλο έπαθλο φαγητού. Βέβαια, όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα πρέπει να περάσει από έναν πάρα πολύ δύσκολο στίβο μάχης. Οι παίκτες των δυο ομάδων να πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να πάρουν το έπαθλο.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε και το Συμβούλιο του νησιού. Εκεί δηλαδή όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποια εκ των Ρία και Αφροδίτη συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα. Ας επιστρέψουμε, όμως, στο αγώνισμα επάθλου. Ο στίβος δείχνει να ευνοεί αρκετά τη μαύρη ομάδα. Στον τελικό στόχο μάλιστα υπάρχουν απλά μερικά αντικείμενα που στέκονται. Αυτά είναι ιδιαίτερα εύκολο να πέσουν. Οι μαύροι φτάνουν, σχεδόν πάντα, πιο γρήγορα στον τελικό στόχο. Άρα έχουν προβάδισμα νίκης στο αγώνισμα επάθλου.

View this post on Instagram

Δείτε αύριο στο Survivor🌴 #SurvivorGR #Survivor2019 #NewEpisode #SkaitvGR @skaitv.gr

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments