Μedia

Survivor: “Άρχισα να σκέφτομαι τι κάνω εγώ εδώ;” αποκαλύπτει πρώην παίκτης.

Survivor: “Άρχισα να σκέφτομαι τι κάνω εγώ εδώ;” αποκαλύπτει πρώην παίκτης.
Ένας πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι έπιασε τον εαυτό του να αναρωτιέται γιατί βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

Το Survivor επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση πριν από τρία χρόνια στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η επιτυχία που σημείωσε το reality επιβίωσης ήταν μεγάλη και σε αυτό είχαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι παίκτες της διάσημης ομάδας. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο πρωταθλητής του Πόλο κατάφερε να γίνει γνωστός και σε άτομα που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό.

Μάλιστα, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός σε αρκετό κόσμο με τον καλό χαρακτήρα του. Σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε τι σκεφτόταν τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο. “Μετά τους 4 μήνες άρχιζες να σκέφτεσαι τι κάνω εγώ εδώ. Είχες ζήσει πολλά πράγματα, υπήρχε μια επανάληψη. Αν μου έλεγες να ξαναπάω, θα πήγαινα για τα χρήματα. Καμιά φορά σημειώναμε τις μέρες σε ξύλο σαν τους φυλακισμένους”, ήταν αρχικά τα λόγια του.

Κώστας Κοκκινάκης: Ναι έχω απατήσει

Ο παλαίμαχος αθλητής του Πόλο μίλησε και για άγνωστες πτυχές της ζωής του. Παραδέχτηκε μάλιστα ότι έχει απατήσει στο παρελθόν μια από τις συντρόφους του. “Έχω χωρίσει εδώ και 7 χρόνια. Παντρεύτηκα στα 23 και στα 25 έκανα την κόρη μου. Και ζηλεύω και με ζηλεύουν. Ναι, έχω απατήσει. Θα προτιμούσα να κλειστώ στο ασανσέρ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γιατί με τον ΒΟ δεν θα χωρέσουμε και οι δύο”, ήταν τα λόγια του Κώστα Κοκκινάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments