Video

Βερόνικα Αργέντζη: Μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για την απόσυρση της από τα καλλιτεχνικά (vid)

Βερόνικα Αργέντζη: Μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για την απόσυρση της από τα καλλιτεχνικά (vid)
Η Βερόνικα Αργέντζη βρίσκεται καλεσμένη στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, όπου μιλάει για την πρόωρη αποχώρηση της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί η Βερόνικα Αργέντζη. Η γνωστή ηθοποιός της δεκαετίας του ’90 μιλάει για την πρόωρη απόσυρση της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η ίδια αναφέρει ότι όταν κάποιος βρίσκεται σε τόσο μικρή ηλικία σε μια κατάσταση με μεγάλη δημοσιότητα, τότε δεν έχει χρόνο να κάνει άλλα πράγματα που θα ήθελε στη ζωή του.

Βερόνικα Αργέντζη

Η Βερόνικα Αργέντζη αποτελούσε το απόλυτο sεx symbol της δεκαετίας του 90. Μούσα του Μανούσου Μανουσάκη, πρωταγωνίστρια του θρυλικού σίριαλ, το «Τμήμα Ηθών», η ηθοποιός που έκανε τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί σε κάθε ρόλο της, σε κάθε φωτογράφισή της. Τα τελευταία χρόνια τα ίχνη της Βερόνικας Αργέντζη έχουν χαθεί από τον τηλεοπτικό χάρτη, από το χώρο της showbiz γενικότερα.

Δεκαετίες έχει να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, έχοντας αποφασίσει να αφιερωθεί στη οικογένεια της και το παιδί της. Παρόλα αυτά δεν παύει όμως να είναι μια παρουσία που έγραψε την δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments