Video

Ευρωεκλογές 2019: Ο Κολλάτος, το φτέρνισμα κι ένα… μυθικό σποτ (vid)

Ευρωεκλογές 2019: Ο Κολλάτος, το φτέρνισμα κι ένα… μυθικό σποτ (vid)
Το σποτ του Δημήτρη Κολλάτου για τις Ευρωεκλογές 2019 έκρυβε μια άκρα του τάφου σιωπή κι ένα... φτέρνισμα που τη διέκοψε.

Οι Ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο και οι υποψήφιοι κυκλοφορούν τα προεκλογικά σποτ τους. Μέσα από όλα αυτά γεννιούνται φυσικά και σποτ «διαμάντια». Άλλωστε, έχουμε πολλά αξέχαστα τη φετινή σεζόν. Από νεκροθάφτες που απειλούν την Ε.Ε με το φτυάρι μέχρι υποψηφίους να φωνάζουν ότι δεν θέλουν ψήφο, αλλά και ανθρώπους όπως ο Σερραίος υποψήφιος, Κωνσταντίνος Σίκαλος, που έλυνε τον κύβο του ρούμπικ. Ωστόσο, ο Δημήτρης Κολλάτος ξεπέρασε κάθε… όριο.

Ο γνωστός σκηνοθέτης έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεκάλεπτο σποτ. Αυτό, όμως, που κάνει εντύπωση δεν είναι αυτά που λέει στο σποτ, αλλά αυτά που… δεν λέει. Κι αυτό γιατί στο διάρκειας 10 λεπτών σποτ ο ίδιος δεν μιλούσε. Σε ολόκληρο το σποτ δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα, ούτε μια λέξη.  Ο επικεφαλής του συνδυασμού κάθεται σε μια πολυθρόνα «παγωμένος» διαβάζοντας ένα… βιβλίο. Τα δευτερόλεπτα περνούν σιωπηλά και τίποτα απολύτως δεν συμβαίνει.

Το highlight στο όλο βίντεο εντοπίζεται στο μοναδικό σημείο που σπάει η… σιωπή. Κι αυτό γιατί ο κ. Κολλάτος την ώρα που διαβάζει το βιβλίο του φτερνίζεται, στη συνέχεια χασμουριέται και μετά συνεχίζει το διάβασμα του βιβλίου του ατάραχος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο εμφανίζεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Δείτε το απίθανο προεκλογικό σποτ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments