Αθλητισμός

“Βόμβα” από Αδριατική Λίγκα: “Εξετάζουμε αίτημα από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό”

“Βόμβα” από Αδριατική Λίγκα: “Εξετάζουμε αίτημα από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό”
Ο γενικός διευθυντής της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, έριξε τη... βόμβα και δήλωσε ότι υπάρχει επίσημο αίτημα και από τον Παναθηναϊκό για να λάβει μέρος σε αυτή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι θέλει να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, όπου θα βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, αλλά φαίνεται ότι σκοπεύει να το κάνει και πράξη. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, τόσο οι «πράσινοι», όσο και οι «κόκκινοι» έχουν καταθέσει αίτημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Η Αδριατική συνεδριάζει αυτή την ώρα με θέμα και τις δύο ελληνικές ομάδες, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, ο Νόβοσελ ανέφερε τα εξής: «Έχουμε λάβει αιτήσεις συμμετοχής από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, όπως και από τη Μπνέι Χερζλίγια από το Ισραήλ.

Οι τρεις αυτές ομάδες θα συζητηθούν και θα δούμε τα δεδομένα για πιθανή συμμετοχή τους στην ABA Liga την επόμενη σεζόν. Η Πρίστινα δεν ζήτησε να λάβει μέρος, άρα δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε».

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Αδριατικής Λίγκας. Αν, δηλαδή, δεχτεί τις δύο ελληνικές ομάδες και… μεταφερθεί το “αιώνιο” ντέρμπι από την Α1 στην Αδριατική Λίγκα. Κάτι που σίγουρα θα δώσει μεγάλη αίγλη στη διοργάνωση των Βαλκανίων, όμως κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή θεωρείται δύσκολο. Θα πρέπει να σημειωθεί, δε, πως για να μπουν νέες ομάδες στην Αδριατική θα πρέπει να συμφωνήσουν όλοι οι σύλλογοι που βρίσκονται σε αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments