Ζώδια

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (24/5)

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή (24/5)
Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή (24/5)

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή (24/5). Κριός: Αγαπητοί Κριοί, ακόμα και εσείς που έχετε μια τάση στον ατομικισμό, μπορείτε να ωφεληθείτε από μια χείρα βοήθειας! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον τομέα σας της σύμπραξης, δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Κάθε άνθρωπος που θα συναντήσετε, θα έχει τη δυναμική να σας προσφέρει στήριξη και συμβουλές. Η ερευνητική σας περιέργεια μπορεί να επιφέρει ανέλπιστες συνέργειες, χωρίς να αποκλείονται και οι προσωπικές έλξεις!

Ταύρος: Το νιώθετε ότι είστε πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη από τον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, θα σας δώσει την ώθηση να εξελίξετε περισσότερο τους στόχους σας. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Επειδή στην πορεία σας μπορεί να εμπλακούν και άλλα άτομα, να έχετε ενήμερα τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε υπό αυτό το φεγγάρι, είναι να μην αναμείξετε τη δουλειά με τη διασκέδαση!

Δίδυμοι: Αν κάτι αξίζει τον κόπο σας, αξίζει να δώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της διεύρυνσης, καλείστε να εμπλακείτε σε όσους περισσότερους διαλόγους μπορείτε. Μην νιώσετε άσχημα αν το παρακάνετε λίγο, έχετε τα εχέγγυα να αναπληρώσετε αργότερα τα όποια κενά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να συζητάτε κι όχι να απαγγέλετε διατριβές… Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα μαθήματα που έχετε πάρει αλλά και να μεταδώσετε τις γνώσεις σας!

Καρκίνος: Θέλετε λίγη επιπλέον ατομικότητα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό απαιτεί η Σελήνη, από τον Υδροχόο και τον 8ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης. Επειδή θα είστε πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως στις ενέργειες του περιβάλλοντος, πράξτε τα δέοντα: Αν δεν είναι απολύτως αναγκαίο να είστε διαδραστικοί, προτιμήστε να αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας. Καλό θα είναι να κάνετε επιλογές που δεν θα επιβαρύνουν τις σχέσεις ή την υγεία σας. Αυτό σημαίνει να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας περιορίσει. Θα σας ωφελήσει να κάνετε ένα διάλειμμα από παρέες που μπορεί να σας πιέζουν ή να σας αγχώνουν.

Λέων: Σας ενδιαφέρει η προσαρμογή σας στην επικρατούσα ατμόσφαιρα, αγαπητοί Λέοντες; Μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να την πετύχετε, εξαιτίας μιας δυσχερούς όψης ανάμεσα στη Σελήνη και τη διπλωματική Αφροδίτη. Αν δεν θέλετε να νιώθετε άβολα, πρέπει να κάνετε ποιοτικές αλλαγές στη ζωή σας: Δεν έχει σημασία μόνο το ποιους γνωρίζετε, σημασία έχει πώς συμπράττετε. Είναι ιδανική στιγμή για να ελέγξετε ρεαλιστικά την πορεία σας και όσα την εμποδίζουν. Θα σας βοηθήσει να μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά της κάθε προοπτικής, για να επιλέξετε όσα τελικά θα σας εξελίξουν!

Παρθένος: Η παραγωγική σας διάθεση παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Παρθένοι! Σε αυτό συμβάλλει η Σελήνη, που βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο Οίκο σας της απόδοσης και της προσφοράς. Κάθε εθελοντική εργασία για κοινωφελή σκοπό θα ευνοηθεί, ειδικά αν επιλέξετε τομείς που κανείς άλλος δεν θέλει. Η οργανωτική φύση σας μπορεί να κάνει θαύματα και να αποδείξει τα διοικητικά σας ταλέντα. Λατρεύετε τις «καλολαδωμένες» μηχανές, άρα θα βρίσκεστε στο στοιχείο σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε, είναι κάποιους πειρασμούς που θα σας θέσει η Αφροδίτη: Γι’ αυτό αντισταθείτε σε κάθε περισπασμό και μείνετε εστιασμένοι στην αποστολή σας!

Ζυγός: Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται φροντίδα και χαρά, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτό ορίζουν οι ακτίνες της Σελήνης, από τον κοινωνικό Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας της ψυχαγωγίας. Ξέρετε, δεν αρκεί να μαδάτε μαργαρίτες για να μάθετε το ερωτικό σας μέλλον… Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν καλύτερα, αρκεί να τους δώσετε χώρο και χρόνο στη ζωή σας. Τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη βολής σας και να διερευνήσετε τις επιλογές σας. Ίσως η δική σας αβεβαιότητα να στέκεται εμπόδιο στις εξελίξεις!

Σκορπιός: Το σπίτι σας είναι καταφύγιο ή το επίκεντρο του άγχους σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Η Σελήνη από τον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού, ωθώντας σας να τακτοποιήσετε τον περιβάλλοντα χώρο σας. Η οργάνωση και η καθαριότητα είναι καίρια στοιχεία ισορροπίας, γι’ αυτό η διαδικασία θα βοηθήσει και στην όξυνση της σκέψης σας. Είναι πιθανό αυτή η τακτοποίηση να αφορά μεταφορικά και κάποια «ακαταστασία» που υπάρχει σε καταστάσεις που αποφεύγετε. Αν δεν καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε μόνοι αυτή την πρόκληση, ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

Τοξότης: Μια μικρή ανάπαυλα μπορεί να κάνει θαύματα, αγαπητοί Τοξότες! Υπό τις ακτίνες της Σελήνης στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας της περιέργειας, καλείστε να εντοπίσετε τους πιο αδύναμους κρίκους στην ψυχολογία σας. Δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο, ώστε τελικά να μην απολαμβάνετε καμία διεργασία και διαδρομή. Αν συνειδητοποιήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, θα δείτε ότι άδικα αγχώνεστε. Μειώστε την ταχύτητά σας και χαλαρώστε, μην μοιράζεστε σε χίλια κομμάτια!

Αιγόκερως: Το χρήμα χρίζεται πρωταγωνιστής, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη σύμπραξη της Σελήνης, έχει φτάσει η στιγμή να ανοίξετε όλα τα «βιβλία» στο τραπέζι και να τα μελετήσετε ρεαλιστικά. Δεν αρκεί να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες κινήσεις σας, πρέπει να το περάσετε και στην πράξη. Η στιγμή είναι αίσια για να πάρετε ρίσκα, αρκεί να είναι υπολογισμένα και να μην επενδύσετε τα πάντα σε αυτά. Η σύνεση θα σας επιφέρει περισσότερα από τον παρορμητισμό!

Υδροχόος: Ποιο κομμάτι λείπει από την συνολική εικόνα για την ευτυχία σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Θα σας το υποδείξει η Σελήνη από το ζώδιό σας, που θα σας στρέψει την προσοχή στον εαυτό σας! Έχετε κάνει πολλές θυσίες, που μπορεί να έχουν καταλήξει να σας πικράνουν. Μην μένετε άλλο σε τοξικά περιβάλλοντα, πάρτε τον έλεγχο των καταστάσεων. Εστιάστε στο να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Σταματήστε δραστηριότητες που σας πιέζουν, απομακρυνθείτε από άτομα που παίρνουν χωρίς να δίνουν. Δεν είναι εγωιστικό να θέτετε εσάς ως προτεραιότητα, είναι απαραίτητο για να είστε ισορροπημένοι και χαρούμενοι!

Ιχθύες: Θέλετε να ξεκινήσετε από νωρίς την ανάπαυλα του σαββατοκύριακου, αγαπητοί Ιχθύες; Θα σας βοηθήσει η Σελήνη από τον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ίασης. Μήπως κάποια μυστικά σπρώχνουν να βγουν στην επιφάνεια; Έχει έρθει η ώρα να κάνετε συζητήσεις εξομολόγησης που θα απελευθερώσουν την ψυχή σας. Συναντήστε ένα άτομο που εμπιστεύεστε ή συνομιλήστε μαζί του μέσω τηλεφώνου. Σε καμία περίπτωση μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας, ακόμα κι αν πρόκειται για διασκέδαση!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments