Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Παρασκευή (24/5)

Ζώδια προβλέψεις: Για ελεύθερους Παρασκευή (24/5)
Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (24/5).

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (24/5). Κριός: Μην κάθεστε απλά εκεί πέρα! Φροντίστε να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Συμμετέχετε σε μια ομάδα που απαρτίζεται από αδέσμευτους όπως εσείς και ακολουθήστε τους σε προγραμματισμένες δραστηριότητες. Ακόμα καλύτερα, γραφτείτε σε μια εθελοντική ομάδα που υποστηρίζει κάποιον σκοπό που σας εκφράζει – και στη συνέχεια γνωρίστε κόσμο!

Ταύρος: Ζυγίστε όλες τις πληροφορίες πριν πάρετε βιαστικές αποφάσεις σήμερα. Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε. Αν δεν έχετε όλα τα γεγονότα, τότε δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε κάποιο ρίσκο στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι: Η ικανότητά σας να κάνετε τους άλλους να γελούν σας φαίνεται χρήσιμη σήμερα, όταν προκύπτουν εντάσεις ανάμεσα σε φίλους. Εκτονώστε την αρνητική ενέργεια με μια αστεία ιστορία. Το χαμόγελο και το γέλιο σας μπορεί να σώσουν την κατάσταση.

Καρκίνος: Το να ψάξετε και να βρείτε την αληθινή αγάπη τώρα μπορεί να σας φαίνεται τόσο πιθανό όσο το να βρείτε έναν μονόκερο στο δρόμο σας. Αλλά παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε. Ο έρωτας δεν είναι εύκολο πράγμα. Κάντε τα δικά σας μέχρι να έρθει στη ζωή σας ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σύντροφος.

Λέων: Σήμερα δεν θα μασάτε τα λόγια σας, όταν πρόκειται να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε πραγματικά για αυτόν/αυτήν. Δεν έχει νόημα να το πηγαίνετε γύρω-γύρω. Η επιθετική σας προσέγγιση μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ, οπότε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα επακόλουθα της πράξης σας.

Παρθένος: Αν πάρετε κάποιο ρίσκο σήμερα μπορεί να μείνετε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Το να το παίζετε εκ του ασφαλούς δεν έχει πλάκα. Ο έρωτας προκύπτει από τυχαίες γνωριμίες. Αφήστε τη μοίρα να πάρει τον έλεγχο του πεπρωμένου σας. Ρίξτε τις αντιστάσεις σας.

Ζυγός: Οι ιδεαλιστικές σας θεωρίες για τον κόσμο σας καθιστούν αγαπητούς σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Ενώ οι άλλοι μπορεί να βρίσκουν την αισιόδοξη στάση σας αφελή, αυτό το άτομο βρίσκει την αθώα και θετική σας προοπτική αναζωογονητική. Να είστε ο εαυτός σας.

Σκορπιός: Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο μπορεί σήμερα να σας πείσει να πάρετε ένα ρίσκο στην ερωτική σας ζωή. Η αναζήτηση του έρωτα μπορεί να είναι ψυχοφθόρα αλλά και συναρπαστική εμπειρία. Να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις από σέξι άτομα.

Τοξότης: Μοιραστείτε τα καλά σας συναισθήματα με εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο: τους φίλους σας. Παρόλο που έχετε αργήσει να τους δώσετε τα εύσημα που αξίζουν, δείξτε τους πόσο πολύ τους εκτιμάτε κάνοντάς τους δώρο κάτι που θα φτιάξετε με τα χεράκια σας – ένα δείπνο, μια κάρτα ή κάποιο ιδιαίτερο αντικείμενο.

Αιγόκερως: Δεν είναι κακό να έχετε υψηλά ιδανικά για την αγάπη, αλλά καλό θα ήταν να διατηρείτε τα στάνταρ σας σε λογικά επίπεδα. Όσο πιο επιλεκτικοί είστε για το πώς θα πρέπει να είναι ο/η επόμενος/η ερωτικός/η σας σύντροφος, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεθεί κάποιος/α πρόθυμος/η να αναλάβει αυτό το ρόλο. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν εσείς.

Υδροχόος: Οι φίλοι σας θέλουν να σας κανονίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά. Γιατί δεν τους αφήνετε; Μπορεί να βρεθείτε απέναντι από αυτόν/αυτήν που ψάχνατε σε όλη σας τη ζωή. Ή μπορεί απλά να βρείτε κάποιον/α για να περάσετε καλά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τολμήστε το!

Ιχθύες: Σήμερα σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Πολύ πιθανόν να ξεστομίσετε κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο να το μαζέψετε μετά. Τα λόγια πληγώνουν περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου και αποφασίστε αν τα σχόλιά σας θα σας έκαναν να αισθανθείτε αμήχανα.

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments