Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (24/5/19)

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (24/5/19)
Νυχτερινές αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Δείτε τι προβλέπει ο αστρολόγος. Υπάρχουν πολλά καλέσματα από τον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει. Οι καταστάσεις που έχετε υπό την επίβλεψη σας σε εργασία και κοινωνικούς κύκλους, θα σας φέρουν κοντά σε μια νέα ουσιαστική γνωριμία.

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (24/5/19). Προβλέψεις Κριός: Το Σαβ.Κο θα έχει πολλές και σοβαρές επικοινωνίες με το πρόσωπο που θέλετε. Πιθανόν και να γίνει και μια συνάντηση, που θα σας φέρει και πιο κοντά. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Ταύρος: Υπάρχουν πολλά καλέσματα από τον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει! Ξέρετε ότι έχουν αλλάξει στην ζωή του, πολλά πράματα αλλά θα τα μάθετε από τον ίδιον. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Προβλέψεις Δίδυμοι: Σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα είστε οι αγαπημένοι του σύμπαντος. Πιθανόν και εσείς που τόσο καιρό είστε μόνοι, τώρα να βρείτε μια νέα αγάπη. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Καρκίνος: Οι καταστάσεις που έχετε υπό την επίβλεψη σας σε εργασία και κοινωνικούς κύκλους, θα σας φέρουν κοντά σε μια νέα ουσιαστική γνωριμία. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Ζώδια προβλέψεις: Νυχτερινές αισθηματικές για την Παρασκευή (24/5/19)

Προβλέψεις Λέων: Οι ημέρες έχουν εκπλήξεις για εσάς, και πιο πολύ για την τσέπη σας. Θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά – πρακτικά σας προβλήματα. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Παρθένος: Αψηφήστε όλα τα σχόλια και τα κουτσομπολιά, που τρέχουν γύρω σας και για την σχέση σας. Εσείς μόνο ξέρετε τι πρέπει να γίνει για να διορθωθούν καταστάσεις. Ευκαιρίες στην αγάπη : *.

Προβλέψεις Ζυγός: Άρτο και θεάματα…περιλαμβάνει το Σαβ.Κο! Ο άνθρωπος που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχει σκοπό να σας κάνει τις δικές του ερωτικές αποκαλύψεις. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Σκορπιός:  Τελικά υπάρχουν πράματα που δεν τα ξέρετε ακόμη, για τον άνθρωπο σας, και μάλλον έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο για να τα ρωτήσετε. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***.

Προβλέψεις Τοξότης: Αλλιώς τα έχετε συμφωνήσει με τον σύντροφο σας, και τελικά αλλιώς έρχονται οι δράσεις από την μεριά του. Τώρα πρέπει εσείς θα θέσετε τα όρια σας. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Αιγόκερως: Ευχαρίστως θα θελήσει το πρώην ταίρι σας, να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση σας, αλλά μόνο αν τελικά εσείς έχετε κλείσει το παρελθόν σας. Ευκαιρίες στην αγάπη : *.

Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 24/05 Παρασκευή

Προβλέψεις Υδροχόος: Το μυαλό σας πετάει σε καταστάσεις που είναι ερωτικές αλλά ακόμη άγουρες για να μετουσιωθούν. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές για να έρθουν οι αλλαγές. Ευκαιρίες στην αγάπη : ***. Προβλέψεις Ιχθείς: Σημεία έρωτα θα πιάσουν οι κεραίες σας, από τις κινήσεις και τις πράξεις που έρχονται από έναν παλιό σας φίλο. Οι επιβεβαιώσεις πλησιάζουν. Ευκαιρίες στην αγάπη : **.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments