Αυτοδιοίκηση

Περιφερειακές εκλογές 2019: Η Ρένα Δούρου στην κάλπη με τη μητέρα της (pics)

Περιφερειακές εκλογές 2019: Η Ρένα Δούρου στην κάλπη με τη μητέρα της (pics)
Η νυν περιφερειάρχης Αττικής και υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές 2019, Ρένα Δούρου, ψήφισε στο Αιγάλεω μαζί με τη μητέρα της.

Ήταν λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, όταν η νυν περιφερειάρχης Αττικής και υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές 2019, Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από τη μητέρα της ψήφισε σε εκλογικό τμήμα στο Αιγάλεω η Ρένα Δούρου. Όπως είπε η Περιφερειάρχης Αττικής ενημέρωσε τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Η Ρένα Δούρου ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της περιφέρειας για την πραγμάτωση της δύσκολης εκλογικής διαδικασίας.«Πριν γίνει λόγος για το εκλογικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσουμε ένα στοίχημα, το στοίχημα της συμμετοχής όλων, ιδίως των νέων, που για πρώτη φορά έχουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου. Τους καλώ να το ασκήσουν και να μην μην επιτρέψουν σε άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον τους.  Τους καλώ να πούμε πουν όχι στην αποχή, ναι στη Δημοκρατία» δήλωσε μετά στους δημοσιογράφους η Περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφια.

  • Δείτε φωτογραφίες από το εκλογικό τμήμα στο Αιγάλεω, όπου ψήφισε η κα Δούρου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments