Αυτοκίνητο

BMW: Η άφιξη της νέας σειράς 1 προαναγγέλλει το ξημέρωμα μιας νέας εποχής

BMW: Η άφιξη της νέας σειράς 1 προαναγγέλλει το ξημέρωμα μιας νέας εποχής
Το πολυτελές compact μοντέλο της BMW αποκαλύπτεται τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Η άφιξη της νέας BMW σειράς 1 προαναγγέλλει το ξημέρωμα μιας νέας εποχής. Η τρίτη γενιά του επιτυχημένου, πολυτελές compact μοντέλου αποκαλύπτει τη καινούρια αρχιτεκτονική της μάρκας με μετάδοση κίνησης στους εμπρός τροχούς. Σπορ, σοφιστικέ, αξιόπιστη και αριστοκρατική, αναζωογονημένη με φρέσκιες σχεδιαστικές πινελιές και με τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας, η νέα Σειρά 1 είναι γνήσια BMW με δυνατή προσωπικότητα.

Η τρίτη γενιά της Σειράς 1 της BMW θα αποκαλυφθεί στο κοινό για πρώτη φορά στις 25 – 27 Ιουνίου 2019 στη νέα πλατφόρμα παρουσίασης του Group στο Μόναχο.

Ωστόσο, η εκθεσιακή πρεμιέρα της Σειράς, θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμα προγραμματίζεται για τις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Η τρίτη γενιά προσφέρει αισθητά περισσότερο χώρο από την προκάτοχό της, χάρη στην προηγμένη εμπροσθιοκίνητη αρχιτεκτονική. Οι πίσω επιβάτες είναι αυτοί που ωφελούνται περισσότερο, όπως και ο χώρος αποσκευών. Η νέα Σειρά 1, που διατίθεται μόνο σε 5θυρη έκδοση είναι 5 χλστ μικρότερη σε μήκος από το προηγούμενο μοντέλο, στα 4.319 χλστ. Ως προς το πλάτος (τώρα 1.799 χλστ), έχει αυξηθεί κατά 34 χλστ, ενώ το ύψος της (1.434 χλστ) έχει αυξηθεί κατά 13 χλστ. Στα 2.670 χλστ, το μεταξόνιο είναι 20 χλστ μικρότερο από το μοντέλο δεύτερης γενιάς.

Η σπορ ναυαρχίδα της γκάμας είναι η M135i xDrive, που αντικαθιστά τις κλασικές μπάρες της μάσκας με μία εντυπωσιακή, τρισδιάστατη σχεδίαση πλέγματος, εμπνευσμένη από αγωνιστικά αυτοκίνητα. Οι προβολείς είναι τώρα κεκλιμένοι, ενώ τα προαιρετικά φώτα full-LED συνθέτουν μία ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνιση. Η Σειρά 1 διατίθεται με νέες ζάντες αλουμινίου με διαστάσεις που ξεκινούν από 16”, ενώ εκδόσεις 19” διατίθενται προαιρετικά για πρώτη φορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments