Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους Δευτέρα (27/5/19)

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για ελεύθερους Δευτέρα (27/5/19)
Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα (27/5/19).

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις για ελεύθερους για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα (27/5/19). Κριός: Μια τρέχουσα δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι και έξω από τα νερά σας. Ενώ μπαίνετε στον πειρασμό να παραιτηθείτε, αν συνεχίσετε την προσπάθεια θα ανταμειφθείτε. Μπορείτε να το κάνετε!

Ταύρος: Ο έρωτας δεν χρειάζεται να είναι πάντα γεμάτος θλίψη και δράμα. Οι πιθανότητες για μια ερωτική σχέση χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, μπορεί να βελτιωθούν εάν αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού με μερικούς προσγειωμένους, συνετούς ανθρώπους για αλλαγή.

Δίδυμοι: Είστε ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς με σκληρή δουλειά μπορείτε να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην καριέρα σας, οπότε γιατί δεν εφαρμόζετε το ίδιο πάθος για επιτυχία και στην ερωτική σας ζωή; Όταν προσεγγίζετε τον έρωτα ως προσωπικό στόχο αντί για μακρινή επιθυμία, μπορεί όντως να πάρετε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος: Σήμερα μπορεί να μην έχετε όρεξη να βγείτε έξω, οπότε μην πιέζεστε να είστε κοινωνικοί. Πείτε στους φίλους σας ότι σήμερα θα πάρετε ρεπό και απλά χαλαρώστε και τεμπελιάστε για λίγο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας περνώντας λίγο διασκεδαστικό και ποιοτικό χρόνο μόνοι σας.

Λέων: Πρώτα ακούστε και μετά ενεργήστε. Σήμερα μπορεί να ακούσετε για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος φίλος και που είστε πρόθυμοι να επιλύσετε αλλά ο φίλος σας ίσως απλώς να θέλει να τον ακούσετε και όχι να του δώσετε συμβουλές. Ανοίξτε τα αυτιά, την καρδιά και το μυαλό σας.

Παρθένος: Όλα σήμερα δείχνουν ότι αν τολμήσετε και κάνετε μια κίνηση στην ερωτική σας ζωή θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Μην παρασκέφτεστε τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να συμβεί. Να είστε γενναίοι και να σκέφτεστε θετικά. Μπορεί να πρόκειται να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Ζυγός: Το παρελθόν μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για να ανακαλύψετε βλαβερά μοτίβα συμπεριφοράς που σας εμποδίζουν να βρείτε την πραγματική αγάπη. Ξεκινήστε να γράφετε ημερολόγιο σημειώνοντας τις σκέψεις σας για όλα όσα έχετε μάθει από τις προηγούμενες σχέσεις σας. Σταματήστε να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη.

Σκορπιός: Σήμερα σας είναι εύκολο να τα πηγαίνετε καλά με τους άλλους ανθρώπους. Τώρα θα ήταν μια πολύ καλή στιγμή για να προτείνετε κάποιες ριζοσπαστικές ιδέες στον προϊστάμενο και τους συναδέλφους σας. Επίσης, ζητήστε να βγείτε ραντεβού από κάποιον/α ξεχωριστό/ή, στον/στην οποίο/α δεν είχατε τα κότσια να μιλήσετε πριν.

Τοξότης: Ένα ασυνήθιστο σχόλιο μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση σήμερα. Μπορείτε είτε να σκεφτείτε το ζήτημα από διάφορες οπτικές γωνίες είτε απλά να το ξεχάσετε και να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά θέματα. Η επιλογή είναι δική σας.

Αιγόκερως: Ένα τρέχων πρόβλημα μπορεί να τελειώσει με ένα θετικό αποτέλεσμα αν γνωρίζετε πώς να το προσεγγίσετε σωστά. Δείτε το ως πρόκληση και όχι ως εμπόδιο. Ζητήστε συμβουλές από τους πιο στενούς σας φίλους – και στη συνέχεια εφαρμόστε τις.

Υδροχόος: Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο κουρασμένοι από ότι συνήθως. Ίσως να μην κοιμάστε αρκετά. Αντί να ξεσαλώσετε απόψε, γυρίστε νωρίς σπίτι και πηγαίνετε για ύπνο μια λογική ώρα. Ένας ολονύχτιος ύπνος θα ωφελήσει το μυαλό και το σώμα σας.

Ιχθύες: Είστε γεννημένοι ηγέτες, οπότε έχετε την ικανότητα να παρακινείτε τους ανθρώπους γύρω σας να γίνουν όσο καλύτεροι μπορούν. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακολουθήσετε τη συμβουλή σας και εσείς οι ίδιοι. Ενθαρρύνετε τον εαυτό σας να κάνει το καλύτερο που μπορεί και πιστέψτε στη δύναμη της πειθούς σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments