Αυτοδιοίκηση

Αρναουτάκης για Περιφέρεια Κρήτης: Η νέα τετραετία θα είναι τετραετία ανάπτυξης

Αρναουτάκης για Περιφέρεια Κρήτης: Η νέα τετραετία θα είναι τετραετία ανάπτυξης
Ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, επανεκλέγεται με ποσοστό που αυτή την ώρα διαμορφώνεται στο 59.94%.

Ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, δήλωσε: «Σε μια ακόμη εκλογική μάχη, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι ο κρητικός λαός που μας δίνει και πάλι τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο για την ενότητα, την ομοψυχία, την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δώσαμε μαζί τη μάχη, γιατί η μάχη κερδίζεται από όλους και όχι από έναν».

Αρναουτάκης για Περιφέρεια Κρήτης: Δώσαμε έναν πολιτισμένο αγώνα

Η μάχη (σ.σ. για την Περιφέρεια Κρήτης) κερδήθηκε και από τους 78 συνεργάτες αλλά και όσους βοήθησαν σε όλη την προεκλογική εκστρατεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιους μου και ιδιαίτερα τον κ. Μαρκογιαννάκη που ήρθε να με συγχαρεί. Δώσαμε, νομίζω, έναν πολιτισμένο αγώνα χωρίς συγκρούσεις, χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση και αυτό που θέλομε να πούμε, είναι ότι η νέα τετραετία είναι τετραετία ανάπτυξης για το νησί καθώς θα ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα στην Κρήτη. Πάνω απ’ πάνω όλα υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την ενότητα που υπηρετούμε από το 2011.

Για εμάς υπάρχουν μόνο οι κρητικοί από το ένα άκρο της Κρήτης μέχρι το άλλο και μαζί με όλους τους κρητικούς θα δώσουμε και πάλι τις μάχες , όπως γνωρίζουμε, γιατί πολλές  φορές δεν χρειάζεται μεγάλα λόγια αλλά πράξεις, έργα και να μπορούμε να αποδεικνύουμε ότι είμαστε κοντά στον κάθε πολίτη, στον κάθε δήμο. Θέλω επίσης να τονίσω ότι  αυτή τη συνεργασία που είχαμε αποκτήσει με όλους του δημάρχους, κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις, τα επιμελητήρια, την Εκκλησία θα τη συνεχίσουμε και αποτελεί δέσμευση όλων μας. Ευχόμαστε να είμαστε καλά, να υπηρετήσουμε το όραμα για το νησί μας. Οραματιζόμαστε, διεκδικούμε και υλοποιούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments