Μedia

Κώστας Μυλωνάς: “Όταν έχασα τους γονείς μου απέκτησα ελευθερία” (vid)

Κώστας Μυλωνάς: “Όταν έχασα τους γονείς μου απέκτησα ελευθερία” (vid)
Ο Κώστας Μυλωνάς θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής "Μετά τα μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη για μια μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Κώστας Μυλωνάς είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές στο Ελληνικό ραδιόφωνο. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει ζήσει για χρόνια στην Αμερική πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί με τα media. Η ιστορία του είναι μεγάλη και θα έχει την ευκαιρία να δώσει άγνωστες λεπτομέρειες στην Ελεονώρα Μελέτη. Ο Κώστας Μυλωνάς θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής “Μετά τα μεσάνυχτα“.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής περιγράφει την πολυτάραχη ζωή του, από τότε που ανήλικος ακόμα περιπλανιόταν από χώρα σε χώρα ταξιδεύοντας στα καράβια, μέχρι τη στιγμή που έβγαλε τα πρώτα του χρήματα και έγινε επιχειρηματίας στον Καναδά. Ένας απρόσμενος έρωτας με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια στάθηκε η αφορμή για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έγινε το «παιδί της νύχτας» που κρατούσε συντροφιά στους φανατικούς του ραδιοφώνου και αργότερα πέρασε μπροστά από τις κάμερες, γράφοντας τη δίκη του ιστορία.

Ο Κώστας Μυλωνάς αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη ήταν δίκη του ιδέα, εξηγεί γιατί φυλακίστηκε δυο φορές, μιλά για τα έξι παιδιά και τις γυναίκες της ζωής του και αποκαλύπτει πως χώρισε πρόσφατα και από την τελευταία σύζυγό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments