Αθλητισμός

Μάριος Σιαμπάνης: “Παγώνει” το θέμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό

Μάριος Σιαμπάνης: “Παγώνει” το θέμα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό
Ο Μάριος Σιαμπάνης φαινόταν πως θα βάλει τα πράσινα, κάτι που δε θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο.

Ο Μάριος Σιαμπάνης έμοιαζε να αποτελεί σίγουρο απόκτημα για τους «πράσινους», μιας και έμενε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ χωρίς να πάρει ευκαιρίες, ενώ ήδη επί της ουσίας φαινόταν να δρομολογούνται οι εξελίξεις για τη θέση του τερματοφύλακα, δημιουργώντας δίδυμο του Διούδη με τον ίδιο και δίνοντας δανεικό τον Κότσαρη.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, η μεταγραφή του 19χρονου γκολκίπερ δεν επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με τη «Live Sport», μάλιστα, έχει «κολλήσει» και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση, με τον Σιαμπάνη να μη γίνεται τελικά κάτοικος Κορωπίου.

Ο Νίκος Νταμπίζας δε θέλησε χθες να κάνει κάποιο σχόλιο όσον αφορά τόσο τον Σιαμπάνη, όσο και τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθεί το παραμικρό, ωστόσο όλα δείχνουν πως με τον νεαρό τερματοφύλακα υπάρχει – τουλάχιστον έως τώρα – μια καθυστέρηση.

Πιθανότατα αυτή να έχει να κάνει και με τον χρόνο συμμετοχής του. Ο Σιαμπάνης θέλει να βρει μια ομάδα που θα του δώσει χρόνο και με την παρουσία του Διούδη είναι δύσκολο να συμβεί αυτό στον Παναθηναϊκό. Τούτη την ώρα όλα είναι ανοιχτά, αλλά το σίγουρο είναι πως η μεταγραφή δε θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη, όπως ήταν πριν από λίγο καιρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments