Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (30/5/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (30/5/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (30/5/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Μην αντιδράσεις σήμερα στην κυκλοθυμία ενός/μιας φίλου/ης σου με νεύρα, φωνές, χειρονομίες. Αφού ξέρεις ότι έλκεις passive aggressive ανθρώπους όπως το αίμα τραβά τους καρχαρίες, γιατί τσιμπάς κάθε φορά; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Το βασικό πρόβλημα για πολλούς/ες Ταύρους παραμένει η ανασφάλεια που επικρατεί στην καριέρα τους, είτε γιατί έχουν κάνει επιλογές υψηλού ρίσκου, είτε γιατί δεν καταφέρνουν να φτιάξουν το περιβάλλον οικονομικής ασφάλειας που έχουν τόσο ανάγκη. Και πως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα; Καλύπτοντας με ένα άλλο φυσικά! Κι αρχίζεις τις δηλώσεις: «Ο έρωτας είναι υπερτιμημένος» ή «Νιώθω τόσο μόνος/η» ή «Θέλω μια αγάπη που θα με σώσει». Ταύρε παρʼ το αλλιώς γιατί θα χάσεις κι αυτούς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου με τα τερτίπια σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Το πρόβλημα γνωστό κι όμως πρακτικά άλυτο. Αυτή την περίοδο είσαι εγκλωβισμένος σε μια ρουτίνα που δεν σʼ αφήνει να σηκώσεις κεφάλι ή στο άγχος του να βρεις μια δουλειά που θα σε κάνει να νιώθεις ξανά χρήσιμος/η. Όμως, είτε ανήκεις στην πρώτη, είτε στη δεύτερη κατηγορία, καταλαβαίνεις πως είναι απαραίτητες αυτή την περίοδο οι εκπτώσεις, είτε αυτές αφορούν στα ταλέντα σου που καταπιέζονται, είτε στο αν αντλείς ικανοποίηση από την δουλειά που (θα) κάνεις. Και όλοι ξέρουμε πόσο σιχαίνεσαι τις εκπτώσεις… ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Σήμερα που απαιτείται τρέξιμο, ανταγωνισμός, τσαμπουκάς στη δουλειά, σε έχουν πιάσει όλες οι φοβίες, οι περιέργειες και οι παραξενιές. Ετοιμάσου για πολύ πίεση από τους/τις γύρω σου!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (30/5/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Το επόμενο χρονικό διάστημα θα σου φαίνεται όλο και πιο εύκολο να πιστεύεις (επιτέλους!) στις δικές σου δυνατότητες και στα δικά σου όνειρα. Έφτασες στην απόγνωση, επιβίωσες και τώρα αλλάζεις σιγά σιγά σελίδα σε όλα! Σχέσεις, πιστεύω, φιλοδοξίες… ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Ναι, μέρες σαν τη σημερινή είναι εξαιρετικά πιθανό να νοσταλγείς τον παλιό σου εαυτό: αυτόν που αντλούσε αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία μέσω ενός/μιας συντρόφου. Τώρα πια έχεις μάθει πως αξίζεις τόσο ώστε να μην κάνεις εκπτώσεις για κανένα/καμιά όσο γοητευτικός/η κι αν δείχνει. Ναι, οι σχέσεις έχουν γίνει αβάσταχτα δύσκολες και η μοναξιά πιεστική. Όμως έτσι μόνο αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις εκείνο/η που θα ΣΕ αξίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Είναι αλήθεια πως η διακριτική σου ικανότητα έχει αυξηθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που δεν αναγνωρίζεις μερικούς/ες στενούς/ες φίλους/ες σου ή τον/την σύντροφο σου… Ή πιο σωστά, τους/τις βλέπεις για πρώτη φορά όπως πραγματικά είναι, χωρίς τα συναισθηματικά στολίδια που τους φόραγες. Ναι, σήμερα είναι απʼ αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως έχεις απομονωθεί πλήρως. Σύντομα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την ανανέωση, όμως ακόμη το σοκ είναι δυνατό. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Σήμερα στο γραφείο, στην πρώτη προσβολή, διαταγή ή ύψωμα έστω της φωνής από τον/την προϊστάμενο σου, η αντίδραση σου είναι φωτιά και τσεκούρι. Όμως σε αντίθεση με τις άλλες φορές, σήμερα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των αντιδράσεων σου. Αυτό σημαίνει ώρες μαρτυρίου για αυτόν/η που επιχείρησε να σου χαλάσει τη μέρα σου!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (30/5/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Το θερμόμετρο της λίμπιντο σου ανεβαίνει σήμερα: θέλεις να γοητεύσεις, να κατακτήσεις, να προκαλέσεις. Μια μικρή παρατήρηση μόνο: μην το επιχειρήσεις με συναδέλφους στη δουλειά γιατί κάτι μου λέει πως μόλις πάρεις την επιβεβαίωση που ζητάς, θα σου φύγει και η κάψα. Σκέψου τι έχεις να αντιμετωπίζεις στο γραφείο κάθε μέρα για την επόμενη εβδομάδα… ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς πολύ σοβαρά αυτές τις μέρες με τις δικές σου ανάγκες και μόνο! Με αυτό εννοώ πως πρέπει να προχωρήσεις τουλάχιστον ένα από τα επόμενα θέματα: 1) να αλλάξεις ή να διακόψεις σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες που, οι οποίες σου δημιουργούν μόνο άγχος, 2) να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμα σου ώστε να έχεις χρόνο ΚΑΙ για τον εαυτό σου, 3) να φτιάξεις ξανά τον προσωπικό σου χώρο έτσι ώστε να σε γαληνεύει.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (30/5/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Η ενστικτώδης αντίδραση των περισσότερων Υδροχόων όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας με τον/την σύντροφο τους (ή τον/την wanna be σύντροφο), είναι να πάρουν τον/την κολλητή τους παράμερα και να αναλύσουν το πρόβλημα μέχρι εξαντλήσεως των πακέτων τσιγάρων του κοντινού περίπτερου ή του καφέ στο ντουλάπι. Σαν να το βλέπω να έρχεται σήμερα… ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Μέσα στις επόμενες μέρες θα παρατηρήσεις πως μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου σε κάθε μικρή ή μεγάλη ένταση που θα προκύπτει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Και το να μπορείς επιτέλους να μάχεσαι για τα πιστεύω σου είναι εξαιρετικά σημαντικό! (Ναι, στην παραπάνω πρόταση υπονοείτε το μήνυμα: «Αν θες να ξεκαθαρίσεις τι γίνεται σε κάποιες προσωπικές σχέσεις, τώρα είναι η ώρα!»).

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments