Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις προσπάθειες απόκτησης του Φορτούνη η Γουέστ Χαμ

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τις προσπάθειες απόκτησης του Φορτούνη η Γουέστ Χαμ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γουέστ Χαμ έχει ήδη κάνει τρεις προσπάθειες για Φορτούνη του Ολυμπιακού και δεν έχει την πρόθεση να παρατήσει την υπόθεση του Έλληνα χαφ.

Το φλερτ της Γουέστ Χαμ με τον Κώστα Φορτούνη καλά κρατεί εδώ και αρκετές μέρες. Μπορεί ούτε ο Ολυμπιακός ούτε η Γουέστ Χαμ να επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για 3 προτάσεις των Σφυριών για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνης. Μάλιστα κάνουν λόγο και για πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να πέσει στο τραπέζι.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε μία εξαιρετική χρονιά και δεδομένα δεν ήθελε να πάει στην Φενέρ αλλά να μείνει στον Ολυμπιακό. Η Γουέστ Χαμ όμως είναι άλλη ιστορία. Φαίνεται πάντως ότι «Σφυριά» έχουν την δυνατότητα επί του οικονομικού για ένα τέτοιο deal και ενώ οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι υψηλές και σίγουρα ξεπερνούν τα 10 – 12 εκατ. ευρώ.

Είναι σαφές πάντως ότι γίνεται παιχνίδι για αυτήν την υπόθεση με σχετικές διαπραγματεύσεις και μένει να φανεί η συνέχεια. Αν τελικά προχωρήσει η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, ο Έλληνας χαφ θα συναντήσει δυο παλιούς γνωστούς στην Αγγλία.

Πρόκειται για τον Αρτούρ Μαζουακού και τον Ρομπέρτο, τον Οποίο ανακοίνωσε σήμερα η Γουέστ Χαμ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για διετές συμβόλαιο, ενώ να σημειωθεί πως τα «Σφυριά» απέκτησαν τον Ισπανό γκολκίπερ ως ελεύθερο.

Αυτή είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ ο Ισπανός γκολκίπερ, ο οποίος είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την τριετή θητεία του στον Ολυμπιακό (2013-16), θα ενταχθεί την 1η Ιουλίου στο δυναμικό των «σφυριών» ως ελεύθερος, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Εσπανιόλ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε για το νέο του ξεκίνημα τα εξής:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μου εμπειρία. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, όλοι ξέρουν πόσο σημαντικός σύλλογος είναι η Γουέστ Χαμ. Ήταν όνειρό μου να έρθω και να παίξω στην Premier League, είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω να παίζω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments