Μedia

Επαναληπτικές εκλογές 2019 και Survivor: Τι ώρα θα προβληθεί το reality επιβίωσης

Επαναληπτικές εκλογές 2019 και Survivor: Τι ώρα θα προβληθεί το reality επιβίωσης
Οι επαναληπτικές εκλογές 2019 αλλάζουν την ώρα προβολής του Survivor, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά του.

Οι επαναληπτικές εκλογές 2019 θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου και όλα τα κανάλια έχουν αναπροσαρμόσει το πρόγραμμά τους. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα για το τι ώρα θα προβληθεί το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το βράδυ των εκλογών, δεν θα προβληθεί την καθιερωμένη του ώρα αλλά θα μετακινηθεί.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, το Survivor θα προβληθεί στις 15.00 και θα διαρκέσει 3 ώρες. Ο σταθμός θα κάνει ένα διάλειμμα από τα εκλογικά ζητήματα και θα μεταδώσει το Survivor μέχρι και τις 18.00, λίγη ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες δηλαδή. Μετά το τέλος του επεισοδίου ο σταθμός θα ξαναριχτεί στη «μάχη» της επικαιρότητας.

Survivor: O Νίκος κέρδισε το αυτοκίνητο

Στο αγώνισμα με έπαθλο ένα αυτοκίνητο, η Άσπρη ομάδα νίκησε με 10 – 5 και οι παίκτες της συνέχισαν να αγωνίζονται στο γνωστό παιχνίδι με το μαύρο – άσπρο.

Στον τελικό έφτασαν η Σεντά και ο Νίκος Κοσμάς. Για τον Νίκο ήταν ο τέταρτος τελικός, έχοντας 3 ήττες. Αυτή τη φορά, δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, νίκησε τη Σεντά και κατέκτησε το αυτοκίνητο. Οι υπόλοιποι παίκτες τον αγκάλιασαν, ενώ ο ίδιος έδειχνε ανακουφισμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments