Μedia

Survivor spoiler 31/5/19: Πιθανότητα αλλαγής στέγης για το reality

Survivor spoiler 31/5/19: Πιθανότητα αλλαγής στέγης για το reality
Τα spoiler θέλουν το Survivor να αλλάζει τηλεοπτική στέγη από τη νέα χρονιά.

Το Survivor είχε επιστρέψει στην Ελληνική τηλεόραση πριν από τρία χρόνια στη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Την πρώτη σεζόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ αρκετά καλά νούμερα έκανε και η δεύτερη σεζόν. Δεν ισχύει το ίδιο για τη φετινή σεζόν. Το κόνσεπτ του “Ελλάδα – Τουρκία” δεν κέρδισε τον κόσμο και σύντομα οι ομάδες έγιναν ανάμεικτες.

Τα νούμερα ήταν χαμηλά και συνέχισαν να είναι παρά την είσοδο παικτών όπως η Κατερίνα Δαλάκα και ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Στο κανάλι του Φαλήρου είναι απογοητευμένοι με την εκπομπή και δεν φαίνονται θετικοί στο ενδεχόμενο να την προβάλουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα δούμε Survivor.

View this post on Instagram

Απόψε έχουμε Special Quiz Επιβίωσης! Συντονιστείτε στον @skaitv.gr!💫 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Οι φήμες για Survivor στον ΑΝΤ1

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ήδη ο Acun και η Acunmedia βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 ενώ όπως όλα δείχνουν αν προχωρήσει η συνεργασία στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μάλιστα ανανέωσε πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιο του με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Οι σχέσεις του Τούρκου παραγωγού με τον ΑΝΤ1 δεν είναι οι καλύτερες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου είχε δεχτεί εξώδικο από την Acunmedia με αφορμή το Nomads. Ωστόσο δεν φαίνεται ότι αυτό είναι αρκετό για να βάλει φρένο σε μια ενδεχόμενη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Φυσικά εξελίξεις οριστικές δεν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν την λήξη του ριάλιτι επιβίωσης. Ηδη ακούγονται σκέψεις για μεγάλα πράγματα τα οποία θα περιλαμβάνουν και ηχηρά ονόματα με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ήδη υπάρχει σκέψη του Acun για να γίνει το 2020 το Survivor All Star με την συμμετοχή των καλύτερων παικτών που έχουν περάσει απο το ριάλιτι και ο Ντάνος έχει δηλώσει ότι αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις είναι θετικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments