Πολιτισμός

Ford v Ferrari: Κρίστιαν Μπέιλ και Ματ Ντέιμον μαζί στην ταινία της F1

Ford v Ferrari: Κρίστιαν Μπέιλ και Ματ Ντέιμον μαζί στην ταινία της F1
Η ταινία της F1 "Ford v Ferrari" έχει στο καστ της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Holywood.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ θυμάται να κάθεται μπροστά από μια τηλεόραση με τον πατέρα του για να παρακολουθήσουν τους αγώνες της F1, πίσω στις ημέρες δόξας του Αλέν Προστ, του Ζακ Λατίφ και του Νέλσον Πικέ. Είχαν πάει και στο Brands Hatch (Μπραντς Χατς), σιρκουί στη νότια Αγγλία, στο Κεντ της Αγγλίας.

Οπότε όταν ο ηθοποιός διάβασε το σενάριο για την περίφημη αναμέτρηση του 1966 μεταξύ Ford και Ferrari στο Λε Μαν ( Le Mans), παθιασμένος με τους αγώνες αποφάσισε να ενταχθεί στο καστ. Και όταν ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος έχει την εμπειρία των υψηλών ταχυτήτων από τις ταινίες Jason Bourne έμαθε ότι ο Μπέιλ είναι ήδη στο πρότζεκτ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ford v Ferrari: Το στόρι της ταινίας

Το αποτέλεσμα είναι το «Ford v Ferrari» μία ταινία που αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα φέτος.

Η ταινία εστιάζει στην ιστορία του Βρετανού οδηγού Κεν Μάιλς (Κρίστιαν Μπέιλ) και του Αμερικανού πολυμήχανου κατασκευαστή αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι (Ματ Ντέιμον) που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κατασκευάσουν το τέλειο αυτοκίνητο για λογαριασμό της Ford. Δημιούργησαν το GT40, ένα αυτοκίνητο που δεν κατέκτησε μόνο το Le Mans, αλλά σάρωσε το βάθρο του 1966.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments