Video

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου (vid)

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου (vid)
Ένα βίντεο - ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα το One Channel, το οποίο κατέγραψε την τρελή πορεία της μηχανής του Πάνου Ζάρλα.

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα έχει συγκλονίσει το χώρο των media. Ο νικητής του πρώτου Power of love για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη λεωφόρο Συγγρού και έπεσε πάνω στα προστατευτικά του δρόμου, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι σήμερα είχε τα γενέθλια του.

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγο το One Channel, το οποίο κατέγραψε την τρελή πορεία της μηχανής του Πάνου Ζάρλα. Ήταν περίπου 02:00, όταν ο 28χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μάλιστα, ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του νεαρού ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί.

Πάνος Ζάρλας: Κλειστό σε ένδειξη πένθους το κλαμπ που δούλευε

Ο Πάνος Ζάρλας εργαζόταν σε γνωστό κλαμπ το οποίο σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστό σήμερα Παρασκευή. Η ανακοίνωση του μαγαζιού αναφέρει: «Η οικογένεια του Banana Athens, από σήμερα είναι πιο φτωχή… Ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά, μας άφησε για την γειτονιά των αγγέλων. Καλή δύναμη στην οικογένεια του εκλιπόντος… Το κατάστημα μας σαν ελάχιστο φόρο τιμής, σήμερα Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments