Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (31/5/19)

Ζώδια σήμερα: Ταρώ ερωτικές για την Παρασκευή (31/5/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (31/5/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (31/5/19). Ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα: Επικεντρωθείτε σε θέματα που επηρεάζουν τη ζωή στο σπίτι σας και που κάνουν τον κόσμο σας πιο άνετο.Μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσετε κάποια γραφειοκρατικά θέματα σε σχέση με ταξίδια, μια κίνηση ή κάτι που έχει να κάνει με την καθιέρωση της βάσης σας. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι εύκολα, αλλά η κίνησή σας, θα βοηθήσει να προωθήσετε αυτό που χρειάζεται, ώστε να προχωρήσετε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Κάρτα ταρώ: 2 των ξιφών: Μια ρουτίνα ομορφιάς μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας και να δώσει στον κόσμο σας την ανανέωση που αναζητάτε. Δημιουργήστε έναν κήπο μπαχαρικών για την κουζίνα σας. Σκεφτείτε όλα τα υλικά που μπορείτε να δείτε, να μυρίσετε και να αγγίξετε….και θα έχετε φωτίσει την καθημερινότητά σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων: Έχετε πολλά να πείτε και ίσως η ώρα δεν έχει έρθει ακόμα για να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να διοχετεύσετε την ενέργεια που έχετε στην καρδιά σας. Ανοίξτε το μυαλό σας σε άλλους τρόπους επικοινωνίας, που τονίζουν αυτό που αισθάνεστε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάρτα ταρώ: η δύναμη: Θέλετε να υπερέχετε…. και είναι πραγματικά μια θετική στιγμή για το ζώδιό σας. Υπάρχουν ορισμένα βασικά ζητήματα από το παρελθόν, που αφορούν λογαριασμούς, χαρτιά ή εκκρεμή νομικά θέματα. Φροντίστε να εργαστείτε για την οριστικοποίηση αυτών των θεμάτων, αυτό το διάστημα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων: Ανακαλύπτετε ποιοι είναι οι φίλοι σας στις δύσκολες στιγμές. Αλλά και στις καλές στιγμές, μπορεί να δείτε ότι έχετε πολλούς και καλούς φίλους. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αξιολογήσετε αυτές τις σχέσεις σας και να συνεργαστείτε με όποιον αισθάνεστε ότι θα σας συμπαρασταθεί, όταν τα πράγματα δεν θα είναι όλο χαρά και ουράνια τόξα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). Κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων: Τα επαγγελματικά θέματα, συνεχίζουν να είναι έντονα, αυτό διάστημα. Όμως δεν υπάρχει όριο σε όσα μπορείτε να πετύχετε αν αφοσιωθείτε με πάθος στη δουλειά σας. Είναι σημαντικό να εστιάσετε και να αφιερώσετε χρόνο τώρα. Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και χρησιμοποιήστε τον σαν κίνητρο, όταν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να εγκαταλείψετε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). Κάρτα ταρώ  ο πύργος: Πάρτε ένα βιβλίο που σκοπεύατε να διαβάσετε και να το τελειώσετε σήμερα. Μπορεί να υπάρχει κάτι που χρειάζεται να μάθετε και τώρα μπορείτε να το καταλάβετε, καθώς έχετε μεγάλη θέληση για μάθηση και για την κατανόηση ξένων ιδεών και εννοιών.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). Κάρτα ταρώ: ο ερημίτης: Το κοινό καλό, είναι μια μορφή φροντίδας…. και η καλοσύνη σας, κάνει τους γύρω σας να σας πλησιάζουν. Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε πως οι σχέσεις αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού είναι ευεργετικές για σας και θα είστε ανοιχτοί για να μάθετε περισσότερα για το πού οδηγεί αυτό το μονοπάτι.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας: Είστε εξοπλισμένοι τώρα, για συνεργασίες και για έρωτα. Μην αφήστε το παρελθόν να καθορίσει το μέλλον σας, καθώς ο κυνισμός μπορεί να διαρρεύσει από μια αρνητική εμπειρία. Το μέλλον είναι φωτεινό και τα πράγματα οικοδομούνται με θετικό τρόπο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κάρτα ταρώ: το άρμα: Μπορεί να αισθάνεστε σαν να πρέπει να προσπαθήσετε διπλά για να παραμείνετε στην κορυφή των πιο προσωπικών σας καθηκόντων όπως η άσκηση, και η διατροφή. Και να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για σας. Μάθετε για τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τις ενισχύσετε όταν χρειάζεται ν’ ανανεώσετε την ενέργειά σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης: Η γνώση είναι πάντα θετική. Μια συζήτηση με κάποιον που σας νοιάζει ή νιώθετε ερωτικά γι’ αυτόν, μπορεί να σας προβληματίσει. Αναζητείστε την κατανόηση. Μιλήστε για δημιουργία σχέσης και για θεμελίωση εμπιστοσύνης.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κάρτα ταρώ : η δύναμη: Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν….όμως εσείς, είστε πρόθυμοι να δώσετε ό, τι χρειάζεται για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Η επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τους πάντες, υποστηρίζεται έντονα…. και μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας να εντυπωσιάζετε τους άλλους είναι φυσικό για σας σήμερα, ειδικά με τα αρσενικά πρότυπα εξουσίας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments