Αυτοδιοίκηση

Παναγιώτης Ψωμιάδης για δημοτικές εκλογές 2019: Ψήφο κατά συνείδηση στο β’ γύρο

Παναγιώτης Ψωμιάδης για δημοτικές εκλογές 2019: Ψήφο κατά συνείδηση στο β’ γύρο
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάλεσε το λαό της Θεσσαλονίκης να δώσει το "παρών" στις δημοτικές εκλογές 2019 και να ψηφίσει κατά συνείδηση.

Σε ψήφο κατά συνείδηση ενόψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, καλεί τους ψηφοφόρους του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η παράταξη του οποίου απέσπασε κατά τον πρώτο γύρω των δημοτικών εκλογών 2019, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ποσοστό 5,51% (6.794 ψήφους).

«Το μείζον ζήτημα δεν είναι οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά ο βαθμός απόκλισης των προγραμμάτων των δύο υποψηφίων από τις δικές μας θεμελιώδεις θέσεις, αρχές και αξίες» τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της Παράταξης “ Δύναμη Πολιτών” και προσθέτει:

«Στην κάλπη της Κυριακής κρατούμε την αξιοπρέπεια μας. Προτείνω στους συναδέλφους μου στην παράταξη και στους φίλους μας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης, η οποία, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας κάποιων, διχάστηκε. Το ζητούμενο είναι, η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments