Video

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Η επική απάντηση του Ποκετίνο σε ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Η επική απάντηση του Ποκετίνο σε ερώτηση δημοσιογράφου (vid)
Λίβερπουλ - Τότεναμ: Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είχε αρκετά κέφια στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Λίβερπουλ - Τότεναμ.

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ σε λίγες ώρες στη Μαδρίτη. Μπορεί οι μεγάλοι πρωταγωνιστές να είναι πάντα οι ποδοσφαιριστές, αλλά οι δυο ομάδες έχουν εξαιρετικούς τεχνικούς στην άκρη του πάγκου. Για τους Λονδρέζους, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο είναι αυτός που πιστώνεται την αναμόρφωση τον σπιρουνιών. Τον τελευταίο καιρό τα Αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Αργεντινός τεχνικός έχει χάσει βάρος.

Ο ίδιος αντιμετώπισε την ερώτηση των δημοσιογράφων με χιούμορ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο έμπειρος κόουτς σηκώθηκε όρθιος έδειξε το σώμα του στους δημοσιογράφους και τους ρώτησε αν είναι στα ίδια κιλά. Φυσικά αυτή του η αντίδραση έφερε γέλια στην αίθουσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός

“Αν θα είναι στην 11άδα ο Κέιν; Οι παίκτες μου δεν ξέρουν την 11άδα. Έχουμε ακόμη μία προπόνηση και μετά το τέλος της θα είμαστε έτοιμοι να αποφασίσουμε. Αυτό το ταξίδι ήταν απίστευτο. Το απολαύσαμε στο έπακρο. Η προσοχή, η συγκέντρωση… Ήταν μια απόλαυση να προπονήσω αυτό το γκρουπ παικτών. Νιώθω τόσο υπερήφανος επειδή ήταν απίστευτα έτοιμοι για δουλειά, έτοιμοι να αποδεχθούν όσα τους προτείναμε.

Είμαι έτοιμοι, είμαστε προετοιμασμένοι να το απολαύσουμε. Το θέμα είναι να είσαι έτοιμος να τρέξεις, να ανταγωνιστείς, να το χαρείς. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Πρέπει να το απολαύσουμε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Η Λίβερπουλ είναι σπουδαία ομάδα. Νομίζω πως μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι είναι οι καλύτερες της Αγγλίας. Μονομάχησαν ως το τέλος για τον τίτλο και φυσικά είχαν μια τρομερή παρουσία στο Champions League.

Μπράβο στον Γιούργκεν Κλοπ, φανταστικός προπονητής, ένα σπουδαίο κλαμπ όπως η Λίβερπουλ με όλη αυτή την ιστορία πίσω της… Εμείς, όμως, θέλουμε να νικήσουμε αύριο. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε.Δεν μπορείς να προετοιμάσεις ένα φιλικό παιχνίδι σαν να είναι ο τελικός του Champions League. Η συγκέντρωση και η προσοχή είναι εντελώς διαφορετικά. Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να θέσεις το στάνταρντ σου και να χρησιμοποιηθεί σαν παράδειγμα για το μέλλον.

Το πιο σημαντικό πράγμα αύριο είναι να είμαστε ελεύθεροι, χαλαροί. Να παίξουμε όπως όταν ήμασταν μικροί, παιδιά, 7-8-9 ετών, όταν παίζεις και νιώθεις την ελεύθερία. Το κλειδί είναι να σκεφτείς ότι υπάρχει ένα εκατ. κόσμου που σε παρακολουθεί.Στο ποδόσφαιρο το τελικό αποτέλεσμα επηρεάζει πολύ τις αναλύσεις. Η ομάδα έχει ωριμάσει πολύ από την αρχή της σεζόν ως τώρα. Αυτό δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο αν έχεις πίστη, θα έρθει η ώρα της ανταμοιβής”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments