Αθλητισμός

Champions League: Η απίθανη δήλωση του Κλοπ για την κατάκτηση της κούπας (vid)

Champions League: Η απίθανη δήλωση του Κλοπ για την κατάκτηση της κούπας (vid)
Η Λίβερπουλ κατέκτησε το φετινό Champions League και ο Γιούργκεν Κλοπ πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τι είπε στην κάμερα μετά τον θρίαμβο της Μαδρίτης.

Έπειτα από αρκετούς χαμένους τελικούς, ο Γιούργκεν Κλοπ έφτασε στην “πηγή” και γεύτηκε το νέκταρ της επιτυχίας, σηκώνοντας με τη Λίβερπουλ το Champions League. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαλάχ στην και η “πινελιά” του Ορίγκι στο τέλος του ματς, βοήθησαν τους “Reds” στο να καταβάλλουν την αντίσταση της Τότεναμ στο Wanda Metropolitano (2-0) και να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Φυσικά, η επιτυχία αυτή προκάλεσε… έκρηξη χαράς στον Γερμανό τεχνικό.

Λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού στο οποίο η Λίβερπουλ “σφράγισε” την κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού τροπαίου της, ο εμφανώς χαρούμενος Γιούργκεν Κλοπ έκανε ένα απίθανο λογοπαίγνιο μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό. Στη μικτή ζώνη, ο κόουτς της Λίβερπουλ άρχισε να τραγουδά το “Let’s talk about six…”, δηλαδή, “ας μιλήσουμε για το έκτο”, κάνοντας αναφορά στις κατακτήσεις της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε τα εξής μετά τη μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ επί της Τότεναμ στον τελικό του Champions League 2019:

Ήταν μία μεγάλη μάχη, ονειρευόμασταν και οι δύο ομάδες το Champions League. Δεν ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι του κόσμου αλλά έπρεπε μόνο να νικήσουμε και τα παιδιά τα κατάφερναν. Είναι τρελό αυτό που έκαναν, ήταν μία φανταστική και έντονη σεζόν, θέλαμε να πετύχουμε για τους οπαδούς μας. Αυτή η νίκη είναι για αυτούς, για τους προπονητές μου, για το επιτελείο, για τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτόν το σύλλογο. Αυτή τη χαρά την αφιερώνω στην οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε όλους τους τελικούς που πήρα μέρος και έχασα και υπέφεραν μαζί μου. Τώρα η νίκη είναι για αυτούς”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments