Αυτοδιοίκηση

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: «Ο πατραϊκός λαός με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη», ανέφερε ο Κώστας Πελετίδης

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: «Ο πατραϊκός λαός με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη», ανέφερε ο Κώστας Πελετίδης
Στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα αναφέρθηκε ο Κώστας Πελετίδης, τονίζοντας ότι ο λαός της πόλης με την ψήφο του διασφάλισε και τη δική του νίκη.

«Ο πατραϊκός λαός σήμερα με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη, για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.» Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μιλώντας απόψε σε πολυπληθή συγκέντρωση έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης τής «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Κώστας Πελετίδης, ο οποίος στηρίχθηκε από το ΚΚΕ και σύμφωνα με καταμετρημένο το 25% των εκλογικών τμημάτων λαμβάνει ποσοστό περίπου 71%, επεσήμανε στη συνέχεια ότι «θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα» και συμπλήρωσε: «Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή.»

Παράλληλα, ο Κώστας Πελετίδης υπογράμμισε ότι «ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, ν’ ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θ’ αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολουμένους, τους αγρότες, γι’ αυτά που δικαιούνται. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».

Διαβάστε Eπίσης

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Ο νέος δήμαρχος Πάτμου εξελέγη με 36 ψήφους διαφορά

Αποτελέσματα δημοτικών εκλογών: Επανεκλέχθηκε δήμαρχος Λαρισαίων ο Απόστολος Καλογιάννης

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι