Ελλάδα

Εκλογές 2019: Ένταση στο Ηράκλειο – Πιάστηκαν στα χέρια για μία ψήφο

Εκλογές 2019: Ένταση στο Ηράκλειο – Πιάστηκαν στα χέρια για μία ψήφο
Εκλογές 2019: Άναψαν τα αίματα στο Ηράκλειο, με δύο εκλογικούς αντιπροσώπους να... ερίζουν για την ψήφο ενός ηλικιωμένου.

Εκλογές 2019: Ένα από τα γνωστά ρητά των πολιτικών αναφέρει πως “κάθε ψήφος μετράει”, ωστόσο στο Ηράκλειο, φαίνεται ότι πήραν, περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, στα σοβαρά, αυτή τη διαπίστωση. Συγκεκριμένα, δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι ήρθαν στα χέρια για την ψήφο ενός ηλικιωμένου, ο οποίος άλλαξε την απόφασή του την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το e-kriti.gr, τα πράγματα έγιναν ως εξής: Το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι όταν ο ηλικιωμένος, έπιασε συζήτηση με εκλογικό αντιπρόσωπο ενός εκ των δύο υποψηφίων δημάρχων, στην είσοδο του 23ου δημοτικού σχολείου στις Πατέλες. Τότε, του ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ψηφίσει… τον άλλον υποψήφιο. Ο εκλογικός αντιπρόσωπος προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά… μάταια.

Εκείνη τη στιγμή, κι ενώ η κουβέντα του αντιπροσώπου με τον ψηφοφόρο βρισκόταν σε εξέλιξη, μπήκε στο “σκηνικό” και ο έτερος εκλογικός αντιπρόσωπος, του αντίπαλου συνδυασμού. Ο άνθρωπος αυτός άκουσε την κουβέντα και λίγο αργότερα, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι ήρθαν σε ένταση.

Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, με τους «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου να διαβεβαιώνουν τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για απλή… παρεξήγηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments