Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (2/6/19)

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (2/6/19)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα, Κυριακή 2/6/19. Τι επιφυλάσσει η μέρα στους ελεύθερους. Ενδώστε σε κάτι εξωτικό. Σήμερα σας προσελκύουν ιδιαίτερα τα άτομα από άλλα μέρη και το αντίστροφο. Ίσως είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (2/6/19). Ζώδια Κριός: Ενδώστε σε κάτι εξωτικό. Σήμερα σας προσελκύουν ιδιαίτερα τα άτομα από άλλα μέρη και το αντίστροφο. Ίσως είναι δύσκολο να ξεπεράσετε τα εμπόδια, αλλά αν υπάρχει κάποιος/α που μπορεί να το κάνει, αυτός/ή είστε εσείς. Ταύρος: Μην πέσετε με τα μούτρα στον/στην επόμενο/η σέξι τύπο/κοπέλα που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Στην πραγματικότητα έχετε αρκετό χρόνο και περισσότερες επιλογές από ό, τι νομίζετε. Κάντε πρώτα μια βόλτα απλά για να ρίξετε μια ματιά στις επιλογές σας.

Ζωδια Δίδυμοι: Ήρθε η ώρα να εκφράσετε τη γνώμη σας. Σήμερα είναι καιρός να κάνετε την κίνησή σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη γοητεία σας – αυτή είναι σίγουρη. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτός/αυτή ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα μπορεί να σας ακούσει. Ζωδια σήμερα Καρκίνος: Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας – έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε ακόμη. Ίσως βιάζεστε να παρατήσετε το τελευταίο σας φλερτ, αλλά καθυστερήστε το λίγο ακόμη και ίσως να αλλάξετε γνώμη.

Λέων: Θα γνωρίσετε κάποιον/α διασκεδαστικό/ή που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για τον έρωτα. Ό,τι και αν συμβεί, τουλάχιστον θα περάσετε καλά και θα μοιραστείτε τα κουτσομπολιά με τους φίλους σας. Παρθένος: Μόνο φίλοι, έτσι; Μάλλον όχι! Ρίξτε μια καλύτερη ματιά σε εκείνον/εκείνη τον/την φίλο/η από τα παλιά και δείτε μήπως μπορείτε να τους φανταστείτε διαφορετικά. Αν δεν είναι πολύ μεγάλο βήμα, γιατί να μην το κάνετε;

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (2/6/19)

Ζυγός: Κάντε ό, τι χρειάζεται για να βγείτε ραντεβού απόψε. Μόλις βρεθείτε μόνοι/μόνες με κάποιον/α, η γοητεία σας θα τους αιχμαλωτίσει και θα τους εντυπωσιάσει πέρα ​​από κάθε φαντασία. Ζώδια Σκορπιός: Σήμερα δοκιμάστε κάτι εντελώς καινούργιο–πηγαίνετε σε ένα καινούργιο κλαμπ, δοκιμάστε να βγείτε ραντεβού με κάποιον/α που γνωρίσατε στο διαδίκτυο ή απλά πιάστε κουβέντα σε αυτόν/αυτή τον/την σέξι άγνωστο/η στο εμπορικό κέντρο. Αυτό το κάτι διαφορετικό θα σας πάει ακριβώς εκεί που θέλετε να πάτε.

Ζωδια Τοξότης: Μήπως η αναζήτηση του έρωτα σας έχει καταβάλλει; Δείτε το σαν παιχνίδι. Είστε σε μια ιδιαίτερα παιχνιδιάρικη διάθεση τώρα, οπότε δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να την ενσωματώσετε στη ρουτίνα των ραντεβού σας. Ζώδια Αιγόκερως: Μήπως έχετε ενοχλητικές αμφιβολίες για την τρέχουσα σχέση σας; Σας απασχολεί ιδιαίτερα η ασφάλεια σας τώρα (όχι μόνο η προσωπική σας ασφάλεια, αλλά και η οικονομική και συναισθηματική σας σταθερότητα), οπότε κοιτάξτε βαθύτερα και δείτε εάν πρέπει να συνεχίσετε να ψάχνετε.

Ζώδια: Προβλέψεις για ελεύθερους (2/6/19)

Υδροχόος: Σήμερα σας δίνεται μια συμβουλή που σας ενθουσιάζει και σας τρομάζει ταυτόχρονα. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς για το αν θα την ακολουθήσετε ή όχι, αλλά αν το κάνετε θα ανακαλύψετε κάτι καινούργιο να σας περιμένει. Ιχθύες: Βγείτε έξω με την μυστική σας ταυτότητα – κάντε δοκιμές με τη νέα σας προσωπικότητα και δείτε αν υπάρχει κάτι εκεί που σας αρέσει καλύτερα. «Να είστε ο εαυτός σας» είναι μια καλή συμβουλή, αλλά ο εαυτός σας έχει πολλές πλευρές για να διαλέξετε!

Πηγή: astro-live.gr