Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Τζέρεμι Έβανς

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Τζέρεμι Έβανς
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κυνηγάει την περίπτωση του Τζέρεμι Έβανς και ήδη οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη πάνε σε καλό δρόμο.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί η φετινή σεζόν, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι. Γι΄αυτό, ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά για περιπτώσεις παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες είναι ο Τζέρεμι Έβανς. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «gavros.gr», ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη.

«Πολλά ονόματα έχουν γραφτεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο μέχρι στιγμής, η μοναδική περίπτωση παίκτη, με την οποία βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι «ερυθρόλευκοι», είναι ο Τζέρεμι Έβανς. Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει την προσφορά τους για τον 31χρονο πάουερ φόργουορντ που είχε μια αρκετά καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα με τη Νταρουσάφακα και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων και δεν αποκλείεται σύντομα να κλείσει θετικά το όλο θέμα. Ο Έβανς είναι ιδιαίτερα αλτικός και δυναμικός, ύψους 2.06μ. ενώ έχει αρκετά αξιόπιστο τρίποντο της τάξεως του 38%. Στην Ευρωλίγκα είχε 9.7 πόντους μ.ο. (65% δίποντα, 38% τρίποντα και 69% βολές), 5.9 ριμπάουντ, και 1.2 μπλοκ μ.ο. ενώ στο πρωτάθλημα Τουρκίας είχε 10.7 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ.

Με αυτόν ο Μπολατ θέλει να προσδώσει αθλητικότητα στο «4» της ομάδας και να «κλείσει» τη θέση μαζί με τους Πρίντεζη και Λεντέι. Ο Βεζένκοφ όπως έχουμε πει θα πάει στο «3» μαζί με τον Παπανικολάου και όπως φαίνεται θα γίνει χρήση της οψιόν που έχει ο Ολυμπιακός και δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Δημήτρη Αγραβάνη με τη καταληκτική ημερομηνία να είναι στις 30 Ιουνίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments