Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αποκτά Πολέτο και τον «δανείζει» στην Ξάνθη

ΠΑΟΚ: Αποκτά Πολέτο και τον «δανείζει» στην Ξάνθη
Η Ξάνθη ενδιαφέρεται για τον Λούκας Πολέτο και ο ΠΑΟΚ μπορεί να... βοηθήσει για να γίνει ο Βραζιλιάνος «ακρίτης».

Ο ΠΑΟΚ μπορεί κατέκτησε το φετινό νταμπλ, αλλά δεν προτίθεται να σταματήσει εκεί. Ήδη στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ως στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να βρεθούν στους ομίλους του Champions League. Έτσι, στις τάξεις των Θεσσαλονικιών κοιτούν το πως θα ενισχύσουν την ομάδα για να το πετύχουν αυτό. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρακολουθούν και περιπτώσεις παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παίκτες που δεν είναι απαραίτητο, να μπορούν να βοηθήσουν και άμεσα.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Λούκας Πολέτο του Απόλλωνα Λάρισας. Ταυτόχρονα, όμως, ο παίκτης ενδιαφέρει και την ομάδα της Ξάνθης. Βλέπετε, οι «Ακρίτες» έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και θα ήθελαν να τον δουν στην ομάδα του. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Metrosport», ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να βοηθήσει σε αυτό. Η εν λόγω εφημερίδα, επικαλούμενη πληροφορίες από τη Λάρισα, τονίζει ότι ο παίκτης θα ανήκει στο «Δικέφαλο του Βορρά» από το ερχόμενο καλοκαίρι και στο μυαλό των ιθυνόντων της ομάδας είναι να δοθεί δανεικός στην Ξάνθη. Κάτι, βέβαια, που η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής. Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες τον θέλουν ήδη να βρίσκεται στην συγκεκριμένη επαρχιακή πόλη.

ΠΑΟΚ: Ψάχνει τη μικρότερη δυνατή χασούρα για Ουάρντα

Ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το επόμενο καλοκαίρι, στο οποίο ως γνωστό είχε μπει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν υπάρχουν πλέον για τον Αιγύπτιο, αφού ο ίδιος με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του φρόντισε να δημιουργήσει μία κακή εικόνα για τον εαυτό του, σύμφωνα με την metrosport.

«Καλός παίκτης, προβληματικός χαρακτήρας» είναι η ταμπέλα που τον συνοδεύει και πλέον ο στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι να σώσει ό,τι μπορεί (θυμίζουμε ότι ένα 15% των δικαιωμάτων του διατηρεί ο Παναιτωλικός). Κι αυτό μπορεί να γίνει αν κάνει καλές εμφανίσεις με την εθνική Αιγύπτου στο Κόπα Αφρικα (θα διεξαχθεί στην πατρίδα του από 21 Ιουνίου ως 19 Ιουλίου).

Χθες, σε αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης γράφτηκε ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε πρόταση της Αλ Αχλί να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, αφού επιθυμία του είναι να παραμείνει σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Ας είναι αυτό το κίνητρό του για να πάει καλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments