Lifestyle

Κώστας Ευριπιώτης: Το τελευταίο “αντίο” στον σπουδαίο ηθοποιό – Συντετριμμένη η οικογένεια του

Κώστας Ευριπιώτης: Το τελευταίο “αντίο” στον σπουδαίο ηθοποιό – Συντετριμμένη η οικογένεια του
Ο Κώστας Ευριπιώτης έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν σήμερα στην τελευταία του κατοικία, στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Η είδηση πως ο Κώστας Ευριπιώτης «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο ηθοποιός έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Πλήθος κόσμου, από φίλους και συγγενείς μέχρι και απλούς ανθρώπους, είχε συγκεντρωθεί από σήμερα το μεσημέρι στο στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης για να «αποχαιρετήσει» τον Κώστα Ευριπιώτη.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία οι δύο γιοι του, η πρώην σύζυγός του Βάλια Κοντοπούλου και η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, Λίλιαν Μπότση που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τη μεγάλη απώλεια που βιώνουν.

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού είχε ξεκινήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν διαπίστωσε πως είχε αστάθεια και έντονους πονοκεφάλους. Μετά από απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Ακολούθησε ένα πολύωρο χειρουργείο, μετά από το οποίο έδειξε να είναι πολύ καλύτερα. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ενώ το Πάσχα που πέρασε έπεσε σε κώμα και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους οικείους του. Το τραγικό φινάλε της περιπέτειάς του έλαβε τέλος την περασμένη Πέμπτη.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments