Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/6/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/6/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ελαττώσεις τις ώρες που περνάς σπίτι. 2) Να λύσεις διαφορές με φίλους πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (ή ότι άλλο ποτό σ’ αρέσει) 3) Να φλερτάρεις αδιακρίτως. Και απαγορεύεται: Να φιλοσοφείς μόνος/η σου στις 2 τα ξημερώματα “Που τραβάει η ζωή μου;”. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Είναι μια απʼ αυτές τις μέρες που η δουλειά δεν μοιάζει τόσο με κάτεργο αλλά σαν την μόνη διέξοδο ώστε να μην βασανίζεσαι από σκέψεις για το μέλλον σου. Κι αυτό είναι σωτήριο μέρες σαν τη σημερινή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Έχεις δύο επιλογές σήμερα: Ή θα κάνεις την συναισθηματική ένταση/σωματική κούραση των τελευταίων δύο ημερών πυρομαχικά και θα αρχίσεις να πυροβολείς με λεκτικά πυρά όποιον/α σε εκνευρίζει, ή θα καταπιείς όλο το στυφό ποτήρι του θυμού και θα εξαντληθείς ακόμη περισσότερο. Ναι, εντάξει! Έχεις δίκιο. Όπως το θέτω δεν υπάρχει ζήτημα επιλογής… ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Φοβίες πάντα θα υπάρχουν στις σχέσεις σου – κανείς/καμιά Καρκίνος δεν μπορεί να τις αποφύγει ακόμη κι αν τις συγκαλύπτει με το ταλέντο Σαιξπηρικού ηθοποιού. Όμως μέρες σαν τη σημερινή έχεις την δυνατότητα να συζητήσεις ανοιχτά γιʼ αυτές με τον/την σύντροφο σου ή τους οικείους σου και νʼ αλαφρώσεις την καρδιά σου. Μη φοβού.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/6/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ’ αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι; ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Φιλική συμβουλή: αν σήμερα νιώσεις την παρόρμηση να ασχοληθείς μόνο με το σπίτι σου, τον ιδιωτικό σου χώρο ή απλά να κλείσεις την πόρτα του σπιτιού και να κλειδώσεις απʼ έξω όλα τα προβλήματα, κάνε το μέχρι τέλους. Εννοώ κλείσε κινητά, κατέβασε τηλέφωνα, μην ανοίγεις το PC. Ναι, φυσικά και μπορείς νʼ απορρίψεις τη συμβουλή. Αλλά μετά μη ζητάς τα ρέστα από τον αστρολόγο σου. Προειδοποιήθηκες…

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Ναι, είναι δεδομένο πως κάθε φορά που ξυπνάς στραβά το πρώτο πράγμα που σε τσαντίζει είναι το χάος και η ασχήμια που συναντάς καθώς κυκλοφορείς στους δρόμους για να φτάσεις στη δουλειά σου. Όμως σήμερα πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο εγκλωβισμένος/η νιώθεις από την ρουτίνα σου. Αέρα ρε γαμώτο! Καθαρό αέρα χρειάζεσαι! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Ένστικτο στο full; Check! Ικανότητα να σε βάζω στη θέση σου με ένα μου βλέμμα; Check! Επιθυμία να σε οδηγήσω στην παράνοια αν επιμένεις να κυκλοφορείς μʼ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σαν ιαπωνικό καρτούν; Check! (Μεταξύ μας Σκορπιέ, λυπάμαι όποιον/α σήμερα επιχειρήσει να σε πιέσει πέραν του επιτρεπτού).

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): “Μαμά μη με ξυπνάς! Δεν θέλω να πάω σχολείο!”… Εντάξει μπορεί να μην έχεις σχολείο πλέον (εκτός κι αν μας κρύβεις κάτι…) αλλά έχεις ένα εργασιακό χώρο που πρέπει να βρίσκεσαι. Και σήμερα θα προτιμούσες ο χρόνος να κάνει ένα άλμα και να προσπεράσει το οκτάωρο που πρέπει να δουλέψεις. Bad news: Δεν πρόκειται να συμβεί! Όσο πιο γρήγορα το χωνέψεις, τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει η μέρα. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Ναι το καταλαβαίνω να σου φαίνεται αδιανόητο να αντέξεις ακόμη μια εβδομάδα σε τρελούς εργασιακούς ρυθμούς. Όμως μην ξεχνάς πως έχεις μπει σε τροχιά επαγγελματικής εξέλιξης που δεν επιτρέπει ακόμη εφησυχασμούς. Αντέχεις!

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (3/6/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Ε όχι λοιπόν! Δεν θα επηρεαστείς ακόμη μια φορά από τους γύρω σου! Αν εσένα σου την έχει βαρέσει και έχεις καλή διάθεση είναι δική σου δουλειά! Οι άλλοι/άλλες να κοιτάξουν να λύσουν μόνοι/ες τους τα προβλήματα τους! ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Ιχθύ, το επόμενο διήμερο κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. Δώσε του την πολυτέλεια να μην ασχολείται με τα προβλήματα των οικείων σου, του/της νυν ή του/της πρώην ή του/της επίδοξου συντρόφου σου, του/της προϊστάμενου/ης σου… Για λίγες μέρες κλείσε τʼ αυτιά σου μπας κι ακούσεις τον εαυτό σου που πνίγεται σʼ όλη αυτή τη βαβούρα.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments