Video

Πάνος Ζάρλας: Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του (vid)

Πάνος Ζάρλας: Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του (vid)
Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε την Παρασκευή (31/5/19) και η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στη Μυτιλήνη. Εκεί βρέθηκε και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη.

Ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/05), ανήμερα των γενεθλίων του. Η είδηση του θανάτου του 28χρονου νικητή του «Power of Love» σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Η σορός του έφτασε με το καράβι στη Μυτιλήνη μαζί με τη Στέλλα Μιζεράκη. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ και τα στεφάνια στη μνήμη του Πάνου Ζάρλα αμέτρητα. Το πιο συγκινητικό από όλα της αυτό της Στέλλας Μιζεράκη και της οικογένειάς της. Μια τεράστια κόκκινη καρδιά, σύμβολο αιώνιας αγάπης για τον πρώην σύντροφό της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Πάνος Ζάρλας: Οι πρώτες εικόνες από την κηδεία του

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία έφτασε από νωρίς στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο στον άτυχο 28χρονο που το κοινό γνώρισε και αγάπησε από τη συμμετοχή του στο Power of Love. Η μητέρα του δεχόταν τα συλλυπητήρια των ανθρώπων που πήγαν για να της δώσουν κουράγιο.

Πάνος Ζάρλας: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Facebook την επιθυμία που είχε ο γιος της. «Ο Panos Zarlas λάτρευε τα παιδιά! Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειας του αντί στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί», ήταν το post της μητέρας του.

https://www.facebook.com/stella.nikolaou.9/posts/2273340716114684

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments