Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποσύρθηκε η εις βάρος του καταγγελία για βιασμό

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποσύρθηκε η εις βάρος του καταγγελία για βιασμό
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορήθηκε για βιασμό, αλλά η Κάθριν Μαγιόργκα, που τον είχε καταγγείλει, απέσυρε τις κατηγορίες.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η «υπόθεση Μαγιόργκα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία κατήγγειλε ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την βίασε στις 13 Ιουνίου του 2009 στο ξενοδοχείο «Palms Hotel» του Λας Βέγκας, απέσυρε την καταγγελία, σύμφωνα με το «Bloomberg». Οι δικηγόροι της Αμερικανίδας, η οποία τότε ήταν μοντέλο και πλέον εργάζεται ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής, δεν διευκρίνισαν αν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε η υπόθεση να μην οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Στις αρχές του χρόνου, οι Αρχές του Λας Βέγκας έφτασαν να ζητήσουν δείγμα DNA από τον Κριστιάνο, προκειμένου να διασταυρωθεί με τα βιολογικά υπολείμματα που βρέθηκαν στα ρούχα της καταγγέλλουσας, από εκείνη την βραδιά.

Η υπόθεση έπληξε την εικόνα του Κριστιάνο, τον οποίο απέσυρε από το εξώφυλλο του «FIFA 19» η εταιρεία «EA», ενώ η αξία της μετοχής της Γιουβέντους στο Χρηματιστήριο του Μιλάνο έπεσε κατά 15%.

Οι δύο πλευρές, πάντως, είχαν φτάσει σε συμφωνία σιωπής το 2010. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο έκανε τις περισσότερες από τις αποκαλύψεις για την συγκεκριμένη υπόθεση, η Μαγιόργκα πήρε, στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, 375 χιλιάδες δολάρια (325 χιλιάδες ευρώ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments