Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τελειώνουν Μπόγρης και Αγραβάνης

Ολυμπιακός: Τελειώνουν Μπόγρης και Αγραβάνης
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν για τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπόγρης και ο Δημήτρης Αγραβάνης, έπειτα από εισήγηση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μάλιστα αναμένεται να μειωθεί το ελληνικό στοιχείο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την μη ενεργοποίηση των συμβολαίων του Γιώργου Μπόγρη και Δημήτρη Αγραβάνη για τη νέα χρονιά.

Τονίζεται, μάλιστα, πως ο πολύπειρος τεχνικός έχει «συγκρουστεί» με τον 25χρονο φόργουορντ, κάνοντας παράπονα για την νοοτροπία και την συμπεριφορά του, ενώ όσον αφορά τον Μπόγρη, ο Μπλατ δεν τον υπολογίζει, με τον Δημήτρη Κακλαμανάκη να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.

Αβέβαιο, βέβαια, είναι και το μέλλον του Ζακ ΛεΝτέι, με τον Ολυμπιακό να κινείται για την απόκτηση του Τζέρεμι Έβανς. Στον Ολυμπιακό οι αλλαγές αναμένεται να είναι πολλές, ενώ πλέον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα προκύψει και με την άρνηση της Αδριατικής Λίγκας να δεχτεί τους ερυθρόλευκους.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η απόφαση της Αδριατικής είναι οριστική και θέτει τον Ολυμπιακό εκτός, αφού δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του ερχόμενου καλοκαιριού. Κάτι που σημαίνει πως είναι άγνωστο ποιοι παίκτες θα δεχτούν πλέον να αγωνίζονται μονάχα σε μία διοργάνωση, την Ευρωλίγκα, αφού τα μεγάλα ονόματα δύσκολα θα δεχτούν να αγωνίζονται στην Α2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments