Αυτοκίνητο
pagenews.gr / Αυτοκίνητο / Kia XCeed: Η πρώτη φωτογραφία του νέου μοντέλου
Kia XCeed: Η πρώτη φωτογραφία του νέου μοντέλου | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η Kia παρουσιάζει σήμερα την πρώτη φωτογραφία του ολοκαίνουργιου Kia XCeed που θα αποκαλυφθεί πλήρως τις επόμενες ημέρες. Το νέο CUV (Crossover Utility Vehicle) έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα ως μία σπορ εναλλακτική επιλογή στα παραδοσιακά μεγαλύτερα SUV. Το στιλ του παραπέμπει σε κουπέ σχήμα και αποτελεί προϊόν του ευρωπαϊκού κέντρου σχεδιασμού της μάρκας στη Φρανκφούρτη υπό την καθοδήγηση του αντιπροέδρου σχεδιασμού για την Kia Motors Ευρώπης, Gregory Guillaume.

Το νέο Kia XCeed θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Ιουνίου

Η μεγαλύτερη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και η ψηλότερη θέση οδήγησης δημιουργούν μια πιο σπορ αίσθηση από ένα παραδοσιακό SUV. Παράλληλα προσφέρεται μια βελτιωμένη ορατότητα προς τα έξω σε σχέση με ένα συμβατικό οικογενειακό hatchback. Το νέο Kia XCeed θα προσφέρει μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές.

Το XCeed αναμένεται να χρησιμοποιεί τους βενζινοκινητήρες 1.0 Τ-GDi (120 PS) και 1.4 T-GDi (140 PS), τον πετρελαιοκινητήρα SmartStream (136 PS) της KIA, ενώ υπάρχουν φήμες για μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση με συνολική απόδοση που θα ξεπερνά τους 200 PS. Θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Ιουνίου.

Η πρώτη φωτογραφία του Kia XCeed

Ετικέτες: 
2019