Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Σενάριο αυτοκτονίας για τον 27χρονο στα Ενετικά τείχη

Τραγωδία στην Κρήτη: Σενάριο αυτοκτονίας για τον 27χρονο στα Ενετικά τείχη
Αν και αρχικά δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης του 27χρονου στα Ενετικά τείχη στην Κρήτη, οι Αρχές θεωρούν πως πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι με τον θάνατο του 27χρονου που έπεσε στο κενό από τα Ενετικά τείχη, το απόγευμα της Τρίτης στην Κρήτη. Αν και αρχικά δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια της πτώσης του, οι Αρχές θεωρούν πως πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας. Ωστόσο, τα τοπικά ΜΜΕ στη Κρήτη αναφέρουν πως ο νεαρός δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα, ούτε και οικονομικά. Μάλιστα προερχόταν από μια αγαπημένη οικογένεια και αυτό έχει προκαλέσει περισσότερα ερωτηματικά στον θάνατό του.

Όπως αναφέρει το cretapost, η οικογένεια του 27χρονου έχει την επιχείρησή της λίγα μέτρα μακριά απ’ όπου αυτοκτόνησε. Γι’ αυτό λίγα λεπτά μετά την τραγωδία, οι γονείς του βρέθηκαν εκεί. Τα ουρλιαχτά της μητέρας μάλιστα, πάγωσαν το αίμα των περαστικών που είδαν τον άνδρα να έχει πέσει νεκρός.

Κανείς από το οικογενειακό περιβάλλον του δεν έχει καταφέρει να βρει τον λόγο για τον οποίο θα μπορούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα πριν πέσει από τα τείχη, ήταν για καφέ με φίλους και τους είπε πως θα πήγαινε στην επιχείρηση της οικογένειάς του.

Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δικαιολογεί μια τέτοια πράξη, αλλά οι Αρχές θεωρούν πως το σενάριο της αυτοκτονίας είναι το πιθανότερο. Η κηδεία του 27χρονου, θα γίνει στις 11 το πρωί της Τετάρτης, στον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στις Πατέλλες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments