Video

Tus: Αποκαλύπτει τον λόγο που έβγαλε το κομμάτι “Πρώτος στα trends” (vid)

Tus: Αποκαλύπτει τον λόγο που έβγαλε το κομμάτι “Πρώτος στα trends” (vid)
Ο γνωστός ράπερ Tus μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο "The 2night Show" για το νέο του κομμάτι "Πρώτος στα trends".

Ο Tus κάνει την εμφάνισή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός ράπερ, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του παρουσίες, σχολιάζει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, όσα συμβαίνουν στη ραπ σκηνή. Κάνει το σχόλιό του για το hip hop του σήμερα και αναλύει τις διαφορές της τωρινής γενιάς με τη δική του.

Παράλληλα, αποκαλύπτει τον λόγο ο οποίος τον ώθησε στο να βγάλει το κομμάτι “Πρώτος στα Trends”, ενώ αναφέρθηκε στη χειρότερη στιγμή της καριέρας του και τον Παντελή Παντελίδη. Τέλος, όπως συμβαίνει με όλους τους καλεσμένους του The 2Night Show, ο Tus θα περάσει από τις “Μύγες”. Οι “Μύγες” θα κάνουν ανάκριση και στον γνωστό ράπερ, που θα ολοκληρώσει με εξαιρετικό και χιουμοριστικό τρόπο την παρουσία του στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχθεί επίσης στην αποψινή εκπομπή του τη fashion blogger, Έλενα Γαλύφα, η οποία αποκαλύπτει τα μυστικά των social media. στην αποψινή εκπομπή θα δούμε επίσης το ζεύγος Βασίλη Λιάτσου και Έλενας Καρποντίνη, που αναλύουν το πως από συνάδελφοι κατέληξαν σύζυγοι.

Trailer: Ο Tus στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments