Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος και οι πιθανότητες για πρόταση

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος και οι πιθανότητες για πρόταση
Τι συμβαίνει με τον Πέτρο Μάνταλο και τους ατζέντηδες που ψάχνουν να του βρουν ομάδα και ποια η στάση που θα κρατήσει η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είχε απορρίψει πριν ένα χρόνο πρόταση της Γουέστ Μπρομ για τον Πέτρο Μάνταλο, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις το φετινό καλοκαίρι για τον διεθνή μέσο. Σύμφωνα με το “Sportime” αρκετοί μάνατζερ ψάχνονται για να φέρουν πρόταση στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο. Οι δρόμοι του παίκτη άλλωστε με τον ατζέντη Γιάννη Ευαγγελόπουλο χωρίζουν, κάτι που έχει κινητοποιήσει Έλληνες κυρίως μάνατζερ, οι οποίοι έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά ο ίδιος τόνισε πως δεν θέλει να δεσμευτεί με συγκεκριμένο γραφείο.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο πώλησης του Μάνταλου μόνο σε μία εξαιρετική πρόταση, εφόσον το θέλει κι εκείνος. Ομάδες πάντως από δύο πρωταθλήματα φέρονται να ετοιμάζονται να ασχοληθούν με τον 28χρονο άσο.

Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η ΑΕΚ για τον αρχηγό της; Δεδομένα πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ, ίσως και πολύ περισσότερα. Ο Μάνταλος είναι διεθνής, είναι ο ηγέτης της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και στην Ένωση δεν έχουν σκοπό να τον… ξεπουλήσουν.

Το θέμα είναι, βέβαια, τι θα ήθελε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο Μάνταλος δεν “καίγεται” να φύγει για μια ομάδα μικρομεσαία του εξωτερικού. Και αν δε βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Ένωση και να μπει και στο νέο γήπεδο ως ο αρχηγός της. Δεν πρόκειται, πάντως, να πάρει μεταγραφή μόνο και μόνο για να βρεθεί εκτός Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments