Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Βλέπει” Καρίγιο λένε οι Άγγλοι

Ολυμπιακός: “Βλέπει” Καρίγιο λένε οι Άγγλοι
Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για την κορυφή της επίθεσης και ο Γκουίντο Καρίγιο βρίσκεται στη λίστα της ομάδας, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίσει το μεταγραφικό του…σαφάρι. Ο στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά να κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της ομάδας ότι επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι εδώ και καιρό ο πρώτος στόχος, αλλά η περίπτωση του έχει πολλές δυσκολίες. Ωστόσο όπως φαίνεται ο Σουηδός δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται.

Ολυμπιακός: Φήμες για Καρίγιο από την Αγγλία

Τις τελευταίες μέρες οι Άγγλοι έχουν επαναφέρει το όνομα του Γκουίδο Καρίγιο στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα τα Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και η Μπόκα Τζούνιορς ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού που ανήκει στη Σαουθάμπτον και έχει Ιταλικό διαβατήριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Καρίγιο. Μάλιστα, όταν ακόμα έπαιζε στην Εστουντιάντες είχαν καταθέσει πρόταση, αλλά τελικά ο παίκτης κατέληξε στην Μονακό. Φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Λεγκανές πραγματοποιώντας 36 συμμετοχές και έξι γκολ στη φετινή Λα Λίγκα Σαντατέρ.

Δείτε ένα βίντεο με τα κατορθώματα του έμπειρου στράικερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments