Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χάνει τον Γκριμάλντο και στρέφεται σε Κούτρη η Μπενφίκα

Ολυμπιακός: Χάνει τον Γκριμάλντο και στρέφεται σε Κούτρη η Μπενφίκα
Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να βρεθεί σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Λεονάρντο Κούτρη, εφόσον οι Πορτογάλοι αποχωριστούν τον Γκριμάλντο.

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Λεονάρντο Κούτρη είναι υπαρκτό εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιούνταν οικονομικά οι απαιτήσεις του. Οι Λουζιτανοί αναζητούν έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Γκριμάλντο είναι έτοιμος να αποχωρήσει σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα. Προορισμός του Ισπανού μπακ είναι πιθανό να είναι η Νάπολι, η οποία μάλιστα φέρεται έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, τότε η Μπενφίκα θα φορτσάρει ξανά για τον Κούτρη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «fosonline.gr».

«Δεν είναι κάποιο φρέσκο νέο το ενδιαφέρον και το στενό «μαρκάρισμα» που έχει κάνει η Μπενφίκα στον Λεονάρντο Κούτρη. Εδώ και 20 μέρες ακούγεται έντονα στην Λισσαβώνα ότι οι Λουζιτανοί έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πορτογάλοι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μάθουν τα «θέλω» του Ολυμπιακού. Αρχικά γινόταν λόγος για 10 εκατομμύρια ευρώ, στη συνέχεια στην Λισσαβώνα υποστήριζαν ότι η δουλειά μπορεί να γίνει και στα 6 εκ. ευρώ, αλλά τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σε κύκλους μάνατζερ ότι ο Ολυμπιακός δεν το συζητάει με λιγότερα από 8 εκατομμύρια.

Για να μπει όμως η Μπενφίκα στη διαδικασία να χτυπήσει και επισήμως την πόρτα των Πειραιωτών, θα πρέπει να ξεμπερδέψει πρώτα με τον Γκριμάλντο. Ο 23χρονος Ισπανός αριστερός μπακ ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες. Η Νάπολι, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι το φαβορί για να τον αποκτήσει και λέγεται ότι έχει ήδη καταθέσει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ συν έναν ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα για να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα η Νάπολι δίνει και τον αριστερό μπακ Μάριο Ρούι, αλλά για την ώρα η Μπενφίκα θέλει κάποια χρήματα παραπάνω και οι Ιταλοί είναι ανοικτοί στο να ανεβάσουν την προσφορά τους.

Υπάρχει η αίσθηση στην γειτονική χώρα ότι ο Γκριμάλντο σύντομα θα κλείσει στους «παρτενοπέι». Αυτό σημαίνει ότι η Μπενφίκα θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με τον Κούτρη να είναι ο υπ’ αριθμόν ένας βασικός στόχος της για το αριστερό άκρο της άμυνάς της», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments