Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Λάνγκφορντ

Παναθηναϊκός: Προς παραμονή ο Λάνγκφορντ
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει σιγά σιγά το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με τις πιθανότητες παραμονής του Κιθ Λάνγκφορντ να αυξάνονται αισθητά.

Η φετινή σεζόν πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο τέλος της για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και βρίσκονται στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκεί όπου περιμένουν έναν εκ των ΑΕΚ ή Προμηθέα Πάτρας, όντας το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Παρόλα αυτά, ήδη οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό και της ερχόμενης σεζόν. Γι΄αυτό, άλλωστε, και έχουν υπάρξει και οι πρώτες συζητήσεις με τον Ρικ Πιτίνο για να παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πέραν, όμως, του Αμερικανού προπονητή, ήδη στα πλάνα υπάρχουν και μερικά ονόματα παικτών προς παραμονή. Ένας από αυτούς τους παίκτες είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ, αν και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, «κέρδισε» τους ανθρώπους της ομάδας με την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του και όπως αναφέρει το «newspao.gr», επικαλούμενο πληροφορίες από τη «Sportday», έχουν αυξηθεί αρκετά οι πιθανότητες παραμονής του στους «πράσινους».

«Η εφημερίδα Sportday αναφέρει πως ο Κιθ Λάνγκφορντ κερδίζει πόντους για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο τριφύλλι, φαίνεται πως “κερδίζει” την παραμονή του. Αν και είχε κάποιους τραυματισμούς, κατάφερε να ξεχωρίσει, ενώ τα νούμερά του στην Euroleague είναι αξιοσημείωτα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον Ρολ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΚΑΕ θέλει να δει και πάλι το σύλλογο στις πρώτες θέσεις της Euroleague. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποιες ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ.

Μια από τις θέσεις που οι «πράσινοι» θέλουν να ενισχυθούν είναι στην περιφέρεια. Την φετινή σεζόν δεν είναι λίγα τα παιχνίδια που έλειψε ένα μεγάλο σουτ. Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Μίχαελ Ρολ που αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το δημοσίευμα της σελίδας «newspao.gr» αναφέρει χαρακτηριστικά: «;Oπως αναφέρει το Sportando, ο Μάικλ Ρολ αναμένεται να αφήσει τη Μακάμπι και μεταξύ τον ομάδων που παρακολουθούν τον παίκτη είναι και ο Παναθηναϊκός. Ο Ρολ διαθέτει εξαιρετικό σουτ, μπορεί να δώσει λύσεις σε σκορ και δημιουργία, ενώ διαθέτει σημαντική εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments