Αθλητισμός

Vermaelen: Για συμφωνία με τον Ολυμπιακό γράφουν οι Ισπανοί

Vermaelen: Για συμφωνία με τον Ολυμπιακό γράφουν οι Ισπανοί
Ο Thomas Vermaelen φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο Thomas Vermaelen αποτελούσε έναν από τα κορυφαία στόπερ της Ευρώπης στα χρόνια που φορούσε τη φανέλα της Άρσεναλ. Αυτές οι εμφανίσεις του έδωσαν το εισιτήριο για την Μπαρτσελόνα. Στη Βαρκελώνη δεν κατάφερε να γίνει σημαντικός εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που τον πήγαν πίσω. Ακολούθησε ένας δανεισμός στη Ρόμα και την σεζόν που μας πέρασε ήταν στο ρόστερ της “Μπάρτσα”.

Το συμβόλαιο του Vermaelen τελειώνει σε λίγους μήνες και δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς Καταλανών να ανανεωθεί. Αυτό σημαίνει ότι σε μερικές μέρες θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ολυμπιακός.

Πιάνει λιμάνι ο Vermaelen

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήρθε στην επιφάνεια από το δημοσίευμα της Ισπανικής “AS”.  Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σημαντικό ρόλο για να γίνει αυτή η μεταγραφή έπαιξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος φέρεται να έπεισε τον Βέλγο στόπερ ότι η επιλογή του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη σε αυτή τη φάση της καριέρας του.

Ο Thomas Vermaelen εκτός από την Μπαρτσελόνα έχει θητεύσει σε ομάδες όπως οι Άρσεναλ, Άγιαξ και Ρόμα. Έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Βελγίου 72 φορές και έχει τουλάχιστον δέκα τρόπαια  εκ των οποίων και ένα Champions League. Ο Βέλγος κόστισε στην Μπαρτσελόνα 18.000.000 ευρώ τον Αύγουστο του 2014 και ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωσή του και στο παρελθόν. Την χρονιά που μας πέρασε είχε 12 συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments