Διεθνή

Αυτή είναι η διαφήμιση της Gillette που συζητιέται πολύ

Αυτή είναι η διαφήμιση της Gillette που συζητιέται πολύ
Η Gillette, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, έδωσε στη δημοσιότητα μία ανατρεπτική διαφήμιση, η οποία συζητιέται πολύ στα social media.

H Gillette επέλεξε ένα transgender αγόρι για την νέα της διαφήμιση. Το ξύρισμα για τους άνδρες είναι μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες της ενήλικης ζωής τους. Ο Samson Bonkeabantu Brown, καλλιτέχνης από το Τορόντο είναι ο πρωταγωνιστής της διαφημιστικής καμπάνιας της αμερικανικής εταιρίας, ο οποίος τονίζει τους λόγους  που κανένας άντρας δεν ξεχνά ποτέ την πρώτη φορά που ξυρίζεται.

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετικός. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτός ο συγκεκριμένος όρος για το είδος του ατόμου το οποίο είμαι. Είμαι στη φάση της μετάβασής μου και θέλω απλά να είμαι χαρούμενος. Χαίρομαι που έχω φτάσει στο σημείο που μπορώ να ξυριστώ» αναφέρει ο Samson, περιγράφοντας την πρώτη φορά που στάθηκε μπροστά στον καθρέφτη και με τη βοήθεια του πατέρα του ακούμπησε το ξυραφάκι στο πρόσωπό του και άρχισε να ξυρίζεται.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαφήμισης είναι όταν ο πατέρας του Samson του κάνει τις κατάλληλες υποδείξεις με σκοπό να τον βοηθήσει στο ξύρισμα. «Τώρα μην φοβάσαι. Το ξύρισμα έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση. Τα πας μια χαρά» λέει ο πατέρας.

Με κεντρικό μήνυμα την εξής φράση: «Όποτε, όπου και αν συμβεί το πρώτο σας ξύρισμα είναι ξεχωριστό», η Gillette έχει καταφέρει αφενός να συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου αφετέρου να παρουσιάσει με έναν ανατρεπτικό τρόπο το διαφημιστικό της μήνυμα. Τα ενθαρρυντικά σχόλια κάτω από το βίντεο όπως το «η διαφήμιση είναι υπέροχη, σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου» επισφραγίζουν την επιτυχία αυτής της διαφημιστικής ιδέας που έχει κοινωνικές προεκτάσεις.

«Ευχαριστώ τη Gillette που μου έδωσε την ευκαιρία να μοιραστώ κάτι τόσο σημαντικό για τη ζωή ενός άντρα. Συνεχίστε να κάνετε τέτοιες ενέργειες για να ενθαρρύνετε όλους εμάς», αναφέρει ο ίδιος ο Samson.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments