Μedia

Survivor (6/6/19): Ο Ορέστης Τσανγκ θα βρεθεί στο “Πάμε Πακέτο”

Survivor (6/6/19): Ο Ορέστης Τσανγκ θα βρεθεί στο “Πάμε Πακέτο”
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσανγκ θα βρεθεί στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο»,

Έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από το Survivor και τον ονόμαζαν ο «Κινέζος Θεσσαλονικιός». Με την ευρηματικότητα και τη στρατηγική του κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω του. Ο λόγος για τον Ορέστη Τσάνγκ, τον παραλήπτη του πρώτου πακέτου. Ο Ορέστης γίνεται αποδέκτης μιας πολύ ιδιαίτερης πρότασης από τον αποστολέα, τον Βασίλη, ο οποίος ταξιδεύει από την Ολλανδία για να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής.

Ο Βασίλης αριστούχος του Χημικού θέλει να «ανακατέψει» την δική του χημεία με του Ορέστη Τσανγκ. Γιατί χάνει τα λόγια του ο παραλήπτης όταν ανοίγει το πακέτο του;

Ορέστης Τσανγκ

Ο Ορέστης – Φαίδων Τσανγκ έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων και κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα. Στο βίντεο για την παρουσίαση του στο Survivor το Φεβρουάριο του 2017 δήλωσε: «Ονομάζομαι Ορέστης – Φαίδων Τσανγκ… από τη Θεσσαλονίκη. Έχω καταγωγή από την Κίνα, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Δουλεύω στην οικογενειακή επιχείρηση και είμαι Ιστιοπλόος. Από μικρό παιδί ξεκίνησα την κολύμβηση, εν συνεχεία με τον προσκοπισμό, άλλα αυτό που μου τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η Ιστιοπλοΐα.

Είναι μοναδικό το συναίσθημα να είσαι στο σκάφος μέσα στη θάλασσα και να παλεύεις με τα στοιχεία της φύσης, με τον αέρα και το νερό. Μια συμβουλή που θα πρέπει να κρατήσω και στην καθημερινότητα μου είναι ότι στη ζωή χρειάζεται υπομονή επιμονή και η ελπίδα ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερα μέρα. Στο Survivor το 2017 είναι διότι το έβλεπα από μικρό παιδί, μου αρέσει η περιπέτεια και θέλω να δοκιμάσω τις αντοχές μου. Πηγαίνοντας στο νησί θα μου λείπουν πολλά πράγματα: Πιστεύω το κυριότερο είναι το κινητό μου και μετά είναι το κινέζικο φαγητό. Δε φοβάμαι τίποτα από αυτά που θα αντιμετωπίσω και ότι είναι να έρθει θα έρθει και θα το υπερνικήσω. Τη νίκη εάν κερδίσω θα τη χαρίσω σε όλα αυτά τα άτομα που τα τελευταία χρόνια πίστεψαν πάνω μου και με εμπιστεύτηκαν».

Εργάζεται ως freelancer μεταφραστής της κινέζικη γλώσσας. Σημαντική στιγμή στην καριέρα του υπήρξε η μέρα που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Την άνοιξη του 2018 έκανε τη δική του εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό North 98.0 στη Θεσσαλονίκη, παρέα με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Γαλανίδη.

Το Νοέμβριο του 2018 ο Ορέστης μαζί με άλλους 7 πρώην παίκτες του Survivor I και του Survivor II του ΣΚΑΪ, μπήκαν στο παιχνίδι Nomads Μαδαγασκάρη του ANT1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments