Video

Ελλάδα – Ιταλία: Ποια κανάλια θα δείξουν την Εθνική (vid)

Ελλάδα – Ιταλία: Ποια κανάλια θα δείξουν την Εθνική (vid)
Ελλάδα - Ιταλία: Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για το σημαντικότερο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2020.

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (21:45) την Ιταλία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει θετικό αποτέλεσμα κόντρα τους Ιταλούς για να αποκτήσει πλεονέκτημα για την πρόκριση στην τελική του Euro 2020.

Ο δύσκολος αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2020 θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Open TV, αλλά και από τo CosmoteSports1.

Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη έχουν ανάγκη τον κόσμο στα ματς του ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια με την Ιταλία και την Αρμενία και φτιάχτηκε ένα promo video με τον τίτλο «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!» και έτσι στάλθηκε το μήνυμα προς τους Έλληνες φιλάθλους. Δείτε το video:

Ελλάδα – Ιταλία: Ο Άντονι Τέιλορ «σφυρίζει» στο ΟΑΚΑ

Ο Άντονι Τέιλορ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ο 40χρονος Άγγλος ρέφερι έχει σφυρίξει τους αγώνες Ελλάδα-Ουκρανία 2-0 (6/7/15) και Ισπανία-Ελλάδα 2-0 (5/6/13) για το Euro U19. Σε συλλογικό επίπεδο έχει διευθύνει τα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 0-0, ΠΑΟΚ-Άγιαξ 1-2 και ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ 1-1.  Βοηθοί του θα είναι οι Γκάρι Μπέσγουικ, Άνταμ Ναν και 4ος ο Κρεγκ Πόουσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments