Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (6/6/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη (6/6/19)
Τι αναφέρουν οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, σήμερα Πέμπτη (6/6/19).

Τι αναφέρουν οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, σήμερα Πέμπτη (6/6/19).  Κριός: Νιώθετε σαν να βράζετε στο ζουμί σας από το άγχος, αγαπητοί Κριοί; Λίγη ακόμη υπομονή χρειάζεται τις πρωινές ώρες, για να βγει η Σελήνη από τον ευαίσθητο Καρκίνο. Θα περάσει στον Λέοντα και τον πιο ανέμελο 5ο Οίκο σας, απ’ όπου θα κεντρίσει την ευγλωττία και τον μαγνητισμό σας. Τότε ενδώστε στην παρόρμηση να συναντήσετε τα άτομα που αγαπάτε, για να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε τις αίσιες δονήσεις σας. Ενδείκνυται να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας – ή οι αδέσμευτοι να βγείτε προετοιμασμένοι να σαρώσετε!

Ταύρος: Ασχοληθείτε με τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις νωρίς, αγαπητοί Ταύροι. Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Καρκίνο και τον 3ο Οίκο σας των συμπράξεων, γι’ αυτό θα είστε πιο αποδοτικοί. Αλλά αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 4ο Οίκο του σπιτικού σας. Δώστε λίγη περισσότερη σημασία στις μικρές αλλά αισθησιακές λεπτομέρειες. Η ανάγκη να ομορφύνετε τους χώρους σας θα επεκταθεί και στο εργασιακό περιβάλλον, γι’ αυτό στολίστε το γραφείο σας με μια σπιτική νότα που θα ζεσταίνει την καρδιά σας!

Δίδυμοι: Η περιέργεια έβλαψε «τη γάτα» αλλά θα ωφελήσει εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι! Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας από το απόγευμα, να έχετε τα μάτια σας εστιασμένα στα αποτελέσματα. Όσοι κι αν είναι οι πειρασμοί στην πορεία σας, εσείς αξιοποιήστε την συγκυρία. Το μυαλό σας παίρνει φωτιά και η όρεξή σας αυξάνετε, για να ξεπεράσετε τα όρια της αποδοτικότητάς σας. Βάλτε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις αλλά φροντίστε να αφήσετε χρόνο και για όσα αγαπάτε να κάνετε. Μήπως λέτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, αντί γι’ αυτά που θα έπρεπε; Παραμερίστε τις στρατηγικές και εστιάστε στην αυθεντικότητα!

Καρκίνος: Τιμήστε τα οράματα και τις προσωπικές ανάγκες, αγαπητοί Καρκίνοι. Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από το ζώδιό σας και σας δίνει τον χρόνο να καταλήξετε στα ζητούμενά σας. Είναι απαραίτητη αυτή η διεργασία, γιατί αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα και τον 2ο Οίκο σας της πράξης! Θα έχετε την ορμή να πορευτείτε προς τη γραμμή τερματισμού, γι’ αυτό εστιάστε στον στόχο και αποφύγετε κάθε περισπασμό μέχρι να ολοκληρώσετε. Αξιοποιήστε το κλίμα για να κάνετε διασυνδέσεις ισχύος, αποδεχθείτε κάθε πρόκληση, ρισκάρετε στον τομέα της τεχνολογίας. Τα αγαθά αποκτώνται με δουλειά!

Λέων: Ώρα για ολική επαναφορά, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας στο δεύτερο μισό της ημέρας και θα αφυπνίσει την χαρωπή πλευρά σας. Ωστόσο, επιστρατεύστε την επιφυλακτικότητά σας όσο αφορά τις προθέσεις των άλλων. Αν κάποιος φαντάζει να σας ακούει με προσοχή, δεν αποκλείεται να θέλει να σας εκμαιεύσει πληροφορίες. Επειδή δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για κανέναν, αποφύγετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας ή να μιλήσετε για άλλα άτομα. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα μάτια των πολλών, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και φορτίστε τις ενεργειακές σας μπαταρίες!

Παρθένος: Ακόμα και τα καλύτερα πράγματα έχουν ένα τέλος, αγαπητοί Παρθένοι. Η ανάγκη σας για προσφορά πρέπει να περάσει για λίγο στο παρασκήνιο, όπως επιτάσσει η Σελήνη κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Από τον Λέοντα και τον 12ο Οίκο σας των θυσιών, καλείστε να διαχωρίσετε την ανάγκη των άλλων από την απληστία! Αλήθεια, ποιοι πραγματικά φίλοι σας; Από επενδυτικής πλευράς, ποιοι έχουν απόδοση και ποιοι όχι; Πρέπει να πάψετε να σπαταλάτε ενέργεια για τους άλλους και να αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες!

Ζυγός: Δώστε την ύστατη επική ώθηση σε έναν στόχο σας στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Ζυγοί! Μετά χαλαρώστε και αφήστε τους άλλους να επεξεργαστούν τις προτάσεις σας. Με τη Σελήνη να περνά στον Λέοντα αργότερα, η προσοχή σας θα πάρει κοινωνική κατεύθυνση. Αξιοποιήστε την απαράμιλλη γοητεία σας, για να μετατρέψετε κάθε συνάντηση σε επιστράτευση συμμάχων. Αν κάποιο εγχείρημά σας κωλύεται, εκμεταλλευτείτε την τωρινή εύνοια της τεχνολογίας. Μια ανάρτησή σας ή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, θα έχει αντίκτυπο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

Σκορπιός: Η ενέργειά σας ίσως δεν συνάδει με την έλλειψη συγκέντρωσής σας στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Σκορπιοί. Αυτό οφείλεται στη Σελήνη, που θα βρίσκεται στον Καρκίνο και δεν ευνοεί τις αποφασιστικές δράσεις. Όμως αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Λέοντα και θα πυροδοτήσει τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Οι εξερευνήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν και σε μια καινοτόμα ιδέα που θα βοηθήσει την καριέρα σας. Αρχίστε να της δίνετε σάρκα και οστά, μένοντας συντονισμένοι στο ευνοϊκό κλίμα της ατμόσφαιρας!

Τοξότης: Βγείτε από τον κυκεώνα που βάζετε οι ίδιοι τον εαυτό σας, αγαπητοί Τοξότες: Όσο ασχολείστε με όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά (αλλά δεν πήγαν), ίσως προκαλείτε την τύχη σας! Ευτυχώς για εσάς, τα νερά θα αλλάξουν φορά κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας των οραμάτων. Θα βγείτε από αυτή την αρνητική στάση αναμονής και θα αρχίσετε να βλέπετε τις απεριόριστες πιθανότητες. Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητες και εστιάστε στην επιτυχία. Το μόνο που μπορεί να σας εμποδίσει, είναι οι φόβοι και οι αμφιβολίες για τις ικανότητές σας!

Αιγόκερως: Η κοινωνική ανάγκη σας μπορεί να επικρατεί κατά το πρώτο μισό της ημέρας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αλλά κατά το δεύτερο μισό, η Σελήνη περνά στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο σας της ατομικότητας. Μην παρασυρθείτε και πιεστείτε από τις καταστάσεις, είναι καλύτερα να μην έχετε κανέναν δίπλα σας παρά τους λάθος ανθρώπους. Μην σας φοβίσει να είστε μοναχικοί λύκοι… Η αυτόνομη φύση σας μπορεί να κάνει θαύματα πίσω από τις κλειστές πόρτες!

Υδροχόος: Αγαπητοί Υδροχόοι, σηκώστε το βλέμμα από τη δουλειά και κοιτάξτε γύρω σας: Το «δύο» θα είναι το τυχερό σας νούμερο για τις επόμενες μέρες, που η Σελήνη θα διαμένει στον Λέοντα και τον τομέα σας των σχέσεων. Μπορεί τελευταία να είχατε εστιάσει στην προσφορά, ακόμα και φτάνοντας σε όρια υπερβολής. Πλέον είναι η στιγμή να ζητήσετε αυτά που χρειάζεστε εσείς. Η παρόρμηση για σύμπραξη θα σας στρέψει στη σωστή κατεύθυνση. Μην διστάσετε να πάρετε τα ηνία στον έρωτα!

Ιχθύες: Αναρωτιέστε γιατί νιώθετε εξαντλημένοι, αγαπητοί Ιχθύες; Η ευθύνη είναι δική σας, γιατί το παρακάνατε με την διασκέδαση! Το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα και τον 6ο Οίκο σας του ρεαλισμού, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Βγάλτε τα παπούτσια χορού και βάλτε τα αθλητικά σας. Είναι καιρός να πιάσετε δουλειά, για να επανέλθει ο οργανισμός σας σε καλή φυσική κατάσταση. Προσέξτε τη διατροφή σας, ασκηθείτε και κοιμηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε!

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments