Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (6/6/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ ερωτικές για την Πέμπτη (6/6/19)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (6/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (6/6/19). Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Κάρτα ταρώ: ο ήλιος: Σήμερα θα εστιάσετε σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και το σπίτι. Καθώς αναζητάτε νέους τρόπους για να ζήσετε τη ζωή σας, θα θυμηθείτε το παλιό μοντέλο σας. Ό,τι αφορά τα οικογενειακά θέματα, θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Θα ολοκληρώσετε και κάποια θέματα για τα οποία είστε υπεύθυνοι, και είναι υψίστης σημασίας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Κάρτα ταρώ: ο θάνατος: Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται διαφορετικός και θα μπορούσε να είναι, καθώς θα μπορέσετε ν’ αναλύσετε μια κατάσταση, για την οποία είχατε μπερδευτεί πριν. Θα μπορέσετε να την αλλάξετε, αφού επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν ή τη δουλειά ή τα ερωτικά σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Κάρτα ταρώ : ο πύργος: Μπορεί να αισθανθείτε ότι υπάρχουν νέοι τρόποι για να επιτευχθούν στόχοι που δεν ταίριαζαν με την προηγούμενη ζωή σας. Θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο σας και ν’ αναθεωρήσετε από την εμφάνισή σας, μέχρι την διακόσμηση του σπιτιού σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη: Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον τρόπο ζωής σας και να αναζητήσετε κάτι που θα φέρει σπίθα, ζωτικότητα και χαρά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να δουλέψετε παραπάνω και να ξεπεράσετε τις προσδοκίες των προϊσταμένων σας. Μπορείτε να διασκεδάσετε με τους δικούς σας όρους σήμερα, χωρίς ενοχές.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Κάρτα ταρώ: ο κόσμος: Υπάρχει μια επιθυμία να είστε περισσότερο αποφασιστικοί από ό, τι στο παρελθόν. Κι αυτό μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε ευκαιρίες που χάσατε, επειδή δεν είχατε προετοιμαστεί. Τώρα που αισθάνεστε πιο σίγουροι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε περισσότερα από ό, τι πριν, πείτε τους και αποδεχτείτε τις προσφορές που σας προτείνονται.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου). Κάρτα ταρώ : ο ήλιος: Μια φιλία μπορεί να αναπτυχθεί με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε άνετοι με τους ανθρώπους που σας θυμίζουν το σπίτι σας και σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας σήμερα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου). Κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών: Στη δουλειά σήμερα θα νιώθετε πως δε μπορείτε να δώσετε το 100 τοις εκατό σας. Θα αποσπάται εύκολα η προσοχή σας σε άσκοπα κουτσομπολιά στη δουλειά, αν δεν δημιουργήσετε ένα σύστημα για να παραμείνετε συντονισμένοι. Να έχετε δυνατή θέληση για να μπορέσετε να καθορίσετε τί χρειάζεται να κάνετε για να ολοκληρωθεί το έργο που αναλάβατε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου). Κάρτα ταρώ : η σελήνη: Μπορεί να ανακαλύψετε κάτι μοναδικό για την προσωπική σας ζωή που δεν είχατε ξαναδεί. Μπορεί να χρειαστεί να κινηθείτε προς μια κατεύθυνση που δεν είχατε τολμήσει ποτέ πριν στη σχέση σας. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, το μήνα του μέλιτος ή μια επίσκεψη για να δείτε τον αγαπημένο σας, σήμερα είναι μια θετική μέρα για ταξίδια, και την ανακάλυψη ενός νέου έρωτα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων: Ο έρωτας, είναι το ραντάρ σας… και θα μπορούσε να είναι έρωτας για τη δουλειά σας, τους συνεργάτες σας ή….για κάποιο ιδιαίτερα ενδιαφέρον άτομο. Η επιθυμία σας να ζήσετε τον καινούργιο έρωτα και τη ζωή με τον τρόπο που πάντα θέλατε, αλλά φοβόσασταν να ρισκάρετε…. Τώρα θα το κάνετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Κάρτα ταρώ : η εγκράτεια: Το να είσαστε υπομονετικοί, θα είναι δύσκολο σήμερα, καθώς αναζητάτε τρόπους για να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας και να κάνετε χώρο για διάφορες δραστηριότητες. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος και αρκετή ενέργεια για να τεθεί τελικά σε ισχύ αυτό που δουλεύει για σας και για το τι θα θέλατε να κάνετε αυτό το καλοκαίρι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων: Υπάρχει μια χαρά σ’ ένα ταξίδι και είστε διανοητικά και συναισθηματικά προετοιμασμένοι να ζήσετε κάποια παραμυθένια περιπέτεια στη ζωή σας. Αν ψάχνετε για ρομαντισμό ή έναν τρόπο να απολαύσετε τη ζωή σας, έτσι όπως δεν έχετε κάνει ποτέ πριν, προσπαθήστε να προσθέσετε κάτι νέο στην ημέρα σας που να έχει νόημα και συναισθηματισμό.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών: Η καρδιά και το μυαλό σας θα είναι απασχολημένα, με θέματα που αφορούν το σπίτι σας. Ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, ή είστε αναποφάσιστοι για το αν θα το κρατήσετε ή όχι. Θέλετε να κάνετε κάποιες περικοπές στην προσωπική σας ιδιοκτησία που δεν χρειάζεστε πλέον. Σήμερα λοιπόν θα οργανωθείτε και θ’ αποφασίσετε τί θα κάνετε.

Πηγή: astro-live.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments