Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Τελειώνει” ο Βασιλαντωνόπουλος

ΑΕΚ: “Τελειώνει” ο Βασιλαντωνόπουλος
Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Η ΑΕΚ έχει μπει σε νέα εποχή από τη στιγμή που ο Μιγκέλ Καρντόσο ανέλαβε τις τύχες της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στη χώρα μας, αλλά ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή. Ο Παουλίνιο είναι και με τη βούλα παίκτης της “Ένωσης”. Αυτή είναι μια μεταγραφή που αποτελεί προσωπική επιλογή του έμπειρου προπονητή.

Πέρα από τις προσθήκες, ο Καρντόσο έχει τον τελευταίο λόγο και στις αποχωρήσεις. Ήδη έχει αποτελέσει παρελθόν ο Μάκης Γιαννίκογλου και δεν θα είναι ο τελευταίος που θα περάσει από την πόρτα της εξόδου. Η μεταγραφή του Παουλίνιο αναμένεται να φέρει εκτός ΑΕΚ έναν άλλο παίκτη που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μετράει μέρες ο Βασιλαντωνόπουλος

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει δοθεί δυο φορές δανεικός στη Λαμία και μια φορά στη Βέροια. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι έχει δείξει την αξία του και από τη στιγμή που δεν έχει πάρει ευκαιρία μέχρι τώρα, δύσκολα θα παίξει στην ΑΕΚ. Το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και θα ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιο του.

Οι “κιτρινόμαυροι” δύσκολα θα σταθούν εμπόδιο και όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσουν ελεύθερο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρά το γεγονός ότι θα μείνει ελεύθερος δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Λαμίας. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Μάκης Χάβος δεν τον χρησιμοποιούσε και είναι σχεδόν απίθανο να εισηγηθεί την παραμονή του.

Υπάρχουν ομάδες, άλλωστε, που θα κινηθούν για να ενισχυθούν στο δεξί άκρο της άμυνας. Χαρακτηριστική περίπτωση ο ΟΦΗ, στον οποίο υπάρχει καλή άποψη για τον Αιγιώτη. Τέλος, τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και οκτώ στο Κύπελλο, όπου πέτυχε και ένα γκολ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments