Αθλητισμός

Εμανουέλ Ινσούα: Θέλει να μείνει και να γίνει ηγέτης

Εμανουέλ Ινσούα: Θέλει να μείνει και να γίνει ηγέτης
Ο Εμάνουελ Ινσούα σκέφτεται μονάχα την παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση του Εμάνουελ Ινσούα είναι ιδιαίτερη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να τον κρατήσει στο Κορωπί και μετά το καλοκαίρι του 2020. Στους «πράσινους» έχουν αποδεχθεί, ότι θέλουν να τον κρατήσουν, ενώ σε παλαιότερη δήλωσή του ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναφερθεί σε πρόταση, που έχει απορριφθεί για τον ίδιο.

Το «τριφύλλι» τον βλέπει σοβαρά και ο Αργεντίνος αριστερός μπακ το ίδιο, όπως τονίζει η «Live Sport», με τις πρώτες κουβέντες για επέκταση του συμβολαίου να κινούνται σε καλό δρόμο, όχι μόνο λόγω οικονομικών κινήτρων του παίκτη.

Ο Ινσούα, που είδε τον αδελφό και μάνατζέρ του να ακούει τα καλύτερα για τον ίδιο, βλέπει σοβαρή την προοπτική του να γίνει μία εκ των ηγετικών προσωπικοτήτων της ομάδας. Έχει σταθεί, ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, στις πιο δύσκολες στιγμές της, έχει «δεθεί» μαζί της και του αρέσει η ζωή στην Αθήνα.

Όλοι αυτοί είναι παράγοντες, που συντείνουν στο να είναι πιο κοντά στο να πει το «ναι», αν και προς το παρόν η υπόθεση είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, με τα μηνύματα αυτή τη στιγμή να είναι θετικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments