Video

Sin Boy: Στη Μύκονο για τα γυρίσματα του νέου του video clip

Sin Boy: Στη Μύκονο για τα γυρίσματα του νέου του video clip
Ο Sin Boy μετά την τεράστια επιτυχία του Mama, βρίσκεται στη Μύκονο, όπου ετοιμάζει το νέο του του video clip.

Ο ράπερ Sin Boy έκανε πάταγο σε όλη την Ελλάδα με το τραγούδι «Mama», το οποίο έχει ξεπεράσει τα 26 εκατομμύρια views στο Youtube. Ο αριθμός αυτός είναι ιδιαίτερα υψηλός για ελληνικό τραγούδι, ενώ και το προηγούμενο βίντεο κλιπ του ράπερ για το κομμάτι Gigi έχει αγγίξει τα 40 εκατομμύρια. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, ο Sin Boy βρίσκεται στη Μύκονο για τα γυρίσματα του νέου του βίντεο με τίτλο, όπως ο ίδιος γράφει Sientelo.

Η κάμερα του Mykonos TV, εντόπισε τον γνωστό ράπερ σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού, όπου και γυρίζεται το βίντεο κλιπ. Μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο τραγουδιστής του Mama? έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστή του που τον πλησίασε, φορώντας τα ιδιαίτερα κίτρινα γυαλιά ηλίου του.

Ένα απόσπασμα από το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο και τα γυρίσματα του κλιπ ανάρτησε και ο ίδιος ο Sin Boy στο Instagram. Στην ανάρτησή του αυτή, αποκάλυψε στους φανατικούς του θαυμαστές πως το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο μέσω Spotify στις 13 Ιουνίου, ενώ την Κυριακή 16 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει και το κλιπ στο YouTube.

View this post on Instagram

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments